Spring vibes

DSC_0079raw.jpg

DSC_0190raw.jpg

Takki – GinaTricot
Paita – Marimekko
Hame – Kirppis
Kengät – Kirppis
Korvakorut – Kirppis

DSC_0178raw.jpg

DSC_0091raw.jpg

1raw-001.jpg

DSC_0057raw.jpg

 

Kevät aiheuttaa kyllä sellaista päänvaivaa pukeutumisen suhteen, että edes minun kaltainen sääennusteiden seuraaja ei pysy perässä. Joskus kuitenkin asuvalinta sattuu sään kanssa nappiin ja minihameessa ohuiden sukkahousujen kanssa ei pahemmin palele. Näin kävi tämän asun kanssa viime viikolla. Tällä viikolla lähes jokainen asuvalinta on mennyt jokseenkin päin pyllyä ja vuoron perään on paleltu tai hikoiltu.

Melkoinen viikko alkaa olla viikonloppua vaille valmis. On tämä kevät vaan niin hektistä aikaa, koulua, töitä, palautuksia, töitä, varsoja, töitä ja kodin laittamista. Alkuviikon vietin tosiaan ihastellen meidän perheen pienokaista, joka nimettiin vihdoin ja viimein. Neiti sain nimekseen Miina.

Keskiviikko menikin jossain varsahuumassa, sillä sain enemmän aikaan kuin viime viikkojen aikana yhteensä. Syynä mahdollisesti todella aikainen herätys, mutta energian määrä vieläkin ihmetyttää. Keskiviikosta jääneen hyvän fiiliksen ansioista kirjoittelin hieman to do-listoja ja aikatauluja seuraaville viikoille ja voih. Sitä aina jossain vaiheessa kevättä herää kurssipalautuksien kertyneeseen, loputtomaan listaan. Onneksi aikaa on vielä reilun viikon verran.

Perjantain vapaan illan olin varannut muutamalle koulutehtävälle, mutta jostain kumman syystä päädyinkin siivoamaan, vaihtamaan järjestystä, pesemään pyykkiä ja kiertelemään kirpparille sekä etsimään paria uutta juttua kotiin. Nyt koti on ainakin kunnossa, joten toivottavasti inspiroiva ympäristö toisi vähän intoa istua alas koneen ääreen.

-Marianne

 

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *