Täydellinen perjantai

DSCN3577.JPG

DSCN3622.JPG

DSCN3590.JPG

DSCN3581.JPG

DSCN3619.JPG

 

Arvaatte varmaan jo kuvista missä vietin eilisen illan.
Ja oli muuten paras tapa aloittaa viikonloppu, vaikka töissähän sekin menee. Mutta piristystä ja suurta inspiraatioita viikonlopun alkuun, kyllä kiitos.

Kutsu kävi siis kauppakeskus Veturin Marimekon myymälään ja tarkoituksena oli tutustua kevään/kesän uuteen mallistoon. Suunnattiin iltaan yhdessä Jaanan kanssa ja yllätykseksemme malliston esittely oli vain meille kahdelle. Vau mitä palvelua.

Malliston esittelyn jälkeen saimme tehtäväksemme stailata meidän näköisen asun mallistoa hyödyntäen. Sovittelun yhteydessä ideat saivat tuulta alleen ja asuja syntyi yllättävän monia. Tässä parhaat!

 

DSCN3593.JPG

DSCN3584.JPG

DSCN3604.JPG

DSCN3613.JPG

DSCN3634.JPG

 

Pyrin omissa asuissani olemaan tyylilleni uskollinen. Inspiraationa voimakkaat värit ja printit.

Unikkopaita pisti ensimmäisenä silmään ja asu kerrallaan ideat lähtivät kehittymään. Kolmannessa asussa paidan kaverina on neljännen kuvan oranssi mekko, joka on solmittu hameeksi. Näin jälkeenpäin pakko sanoa, että siniset sävyt ja oranssi kiehtoivat kovasti.

Lopuksi valitsimme kaikista asuista oman suosikkimme, joka on tämän viikonlopun ajan näytillä Veturin Marimekon myymälässä. Asun valinta ei ollut se helpoin päätös, sillä olin todella varma valitsevani ensimmäisen kokonaisuuden, mutta viimeinen asu vei vain vahingossa sydämeni. Päädyin siis kauluspaidan ja oranssin mekon yhdistelmään.

Mitäs pidätte stailaamistani asuista?

-Marianne

 

Kommentit (4)
  1. Oiiii, ihania kaikki! 🙂

  2. En oo koskaan oikein syttynyt Marimekosta, mutta tää uusi mallisto vaikuttaa lupaavalta! Ihania asuja kokosit, lempparini taitavat olla kuvat 2 ja 4. 🙂

    1. Mie on hitaasti viime vuosien aikan alkanu lämmetä 🙂

      Uusi mallisto lämmitti ainakin minua ja siinä oli vaikka mitä kivaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *