Time of Colours

8.jpg

2.jpg

4.jpg

7.jpg

6.jpg

9.jpg

Malli: Teresa Eloranta
Stailaus ja meikki: Marianne Pykäläinen, Veera Niilekselä
Kuvat ja editointi: Marianne Pykäläinen

 

Behind the scenes kuvien ja videon lopputulos olisi nyt tässä! Ai että, olen vieläkin kovin innoissani tästä koko kuvasarjasta, jota on suunniteltu ja työstetty marraskuusta asti.

Kyseinen editorial-sarja on toteutettu erään kurssimme lopputyönä aiheena monikulttuurisuus. Kaiken lähtökohdaksi valikoitui esteettisyys. Parini Veera Niilekselän ehdotuksesta päädyimme pomimaan mukaan jotain itämaista, joka tarkentui hindulaisiin koristeellisiin häihin ja joka keväiseen värien juhlaan, Holiin. Ajankohtaisuutta haimme kahden eri tyylisuunnan yhdistämisellä. Näin vastapareiksi päätyivät hindulaisuus ja skandinaavisuus. Holista poimimme värit savujen sekä kankaiden muodossa ja korut kuvastivat häiden koristeellisuutta. Skandinaavista puolta edustivat pelkistetyt asut sekä valoisat kuvauslokaatiot.

Editorialin nimi, Time of Colours kuvaa Holi-juhlan keväistä ajankohtaa ja kuvien muutenkin raikasta ja keväistä tunnelmaa. Vilahtaa kuvissa ajankohtaisia juttuja, kuten poolot, culottesit ja paitamekko. Oranssinkeltainen hame on muuten omaa käsialaani viime kevään puolelta.

 

Nyt kommentteja kehiin, olisi ihana saada mielipiteitä ja palautetta myös tänne blogin puolelle.

-Marianne

 

Kommentit (2)
  1. Ihanaa kun tuot näitä siun koulujuttuja myös täällä blogin puolella esille. Oon tätä projektia seuraillu siun eri kanavista ja täytyy kyll hehkuttaa tätä lopputulosta, vois olla kyllä mistä vaan isosta muotilehdestä, tosi fressi idea! 🙂

    1. Kiitos todella paljon! Kyllä näitä ideoita aika pitkälle hiottiinkin, jotta saatiin homma toimivaksi. Lopputulokseen olen itsekin toosi tyytyväinen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *