Lupauksia vuodelle 2018

New year, New me? No ei aivan mutta tänä vuonna aion olla New me ja kerrankin toteuttaa uudenvuodenlupaukseni, jotka muokkaavat minua niin henkisesti kuin fyysisesti. 

Olen joka vuosi mennyt tekemään uudenvuodenlupauksia, joita en sitten kuitenkaan ole pitänyt tai ne on ollut niin ympäripyöreitä ettei niillä ole ollut väliä. Tänä vuonna päätin haastaa itseni toteuttamaan ne oikeasti. Monesti olen kuullut sanottavan, että pitäisi kirjoittaa tavoitteet ylös jos haluaa niiden toteutuvan. Nyt päätin tehdä niin. Kirjoitin kaikki tavoitteeni A3 kokoiselle paperille ja teippasin sen kiinni meidän makuhuoneen seinälle. Siitä nämä tavoitteet tuijottavat minua joka päivä.

Koko idea uudenvuodenlupauksille lähti vitsistä uudenvuoden yönä kun päätin ilmoittautua Paavo Nurmi Marathonille. Tähän ei tarvittu kuin pientä yllytystä mieheltäni ja ilmoittautuminen oli tehty. Seuraavana aamuna piti tarkistaa sähköpostista olinko oikeasti mennyt ilmoittautumaan sinne. Siitä tulikin luonnollisesti yksi tavoite itselleni tälle vuodelle.

Lupaukseni voikin jaotella neljään ryhmään: Ammatillinen, urheilu vapaa-aika ja perhe. 

Ammatillinen:

– Päästä OKL:n

Urheilu:

– Marathon 

– 120km hiihtoa 

– pudota painoa 10kg

Vapaa-aika

– lue 5 elämänkerta kirjaa tai jotain muuta kuin hömppää

– opettele soittamaan pianoa

Perhe:

– Pysähdy leikkimään lasten kanssa ilman häiriötekijöitä (tämä on vain muistutuksena itselleni, ettei aina tarvitse olla tehokas ja suorittaa) 

– käy miehen kanssa kahdestaan treffeillä 12kertaa

Katsotaan miten lupausten käy tänä vuonna  😀

suhteet oma-elama hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *