Why not?

Tervetuloa maailmaani

Nyt on tullut aika. Aika, jolloin aion tehdä jotakin aivan uutta. Pitkään blogeja seuraaneena tykästyin ajatukseen omasta blogista, jossa käsittelen minulle tärkeitä asioita. Ensin ajattelin että minusta ei ole bloggaajaksi, mutta sitten ajattelin että why not? En toivo rikastuvani tai saavan julkisuutta blogini avulla. Haluan inspiroida ihmisiä ja jos saan edes muutamille lukijoille jaettua hyvää mieltä ja uusia ideoita, koen olevani onnistunut! Toivon että blogistani saatte ideoita, uskallusta toteuttaa itseänne sekä ennenkaikkea inspiraatiota. Haluan pitää blogini sisällön monipuolisena, koska myös elämäni on todella kirjavaa ja tunnerikasta.

Kuka minä siis olen?

Nuori nainen pääkaupunkiseudulta, tottelen nimeä Nicole ja ikää on kertynyt 22 vuotta. Asun yhdessä avopuolisoni kanssa, lisäksi perhettämme täydentää 7 vuotias novascotiannoutaja Nana. Ammatiltani olen kosmetologi ja myös ylioppilaaksi taistellut muutama vuosi sitten. Käyn töissä ja vapaa-ajallani laidasta laitaan sosialisoidun, oleskelen, käyn salilla ja ihan vaan fiilistelen. Matkustaminen on lähellä sydäntäni ja vuosittain on jossain päin maailmaa päästävä käymään, oli se sitten Tallinna tai Espanja. Rakastan ottaa muut huomioon ja olen sosiaalinen ihminen suurella temperamentilla.

Aion jakaa blogissani itselleni tärkeitä asioita, joista listattuna muutamia;

Sisustus, on todella lähellä sydäntäni ja haluan jatkuvasti kehittää kotiamme viihtyisämmäksi ja samalla jakaa sisustusvinkkejä toimivista ja upeista ratkaisuista. Rakkaus sisustamista kohtaan on ollut jo teininä ja se kasvoi entisestään muutettuani omaan kotiini 18 vuotiaana. Kaikki mitä aiheesta tiedän, olen oppinut netistä itsenäisesti, tv ohjelmista, sisustuslehdistä yms. Rakastan harmoniaa ja vaaleita sävyjä. Rakastan käytännöllisiä ratkaisuja, joihin on käytetty aikaa ja aivotyötä. Pienelläkin rahalla on mahdollista tehdä kotiin muutoksia kunhan vain uskaltaa ja viitsii lähteä ideoinnin kautta toteuttamaan.

Muoti. Olen aina rakastanut valita vaatteisiini sopivat asusteet ja leikitellä ideoilla. En pelkää pinkkiä tai kukkakuosia. Vaatteita suurempi keräilykohteeni on ehdottomasti käsilaukut ja kengät. Näistä varmasti tulee lisää sisältöä myöhemmin ja oma tyylini on varmasti esillä.

Kauneus ja hyvinvointi. Terveelliset elämäntavat eivät ole aina olleet minulle tärkeitä. Nykyään pyrin pitämään elämäntapojani mahdollisimman terveinä, jotta voin hyvin ja olen onnellinen omassa kehossani. Olen ammatiltani kosmetologi, joten kauneus on siltä osin suuressa roolissa jokapäiväisessä elämässä. Tällä hetkellä en kosmetologin työtä tee, mutta jatkuvasti pidän ammattitaitoa yllä. Minulta voi siis kysyä vinkkejä myös ihonhoitoon, ehostukseen ja kotihoitoon liittyvissä asioissa.

Mitäs vielä? Toivon että viihdytte blogini parissa. Itse aion tehdä tätä koska nautin kirjoittamisesta ja ideoiden jakamisesta. Minulle mielipiteillä on suuri merkitys ja toivonkin että jakaisitte ne kanssani! Haluan pitää ensimmäisen postauksen simppelinä, kuvilla rikastutan sitten tulevia postauksia. Toivottavasti viihdytte seurassani, toivotan jokaisen tervetulleeksi lukemaan juttujani <3

 

Kiitos mielenkiinnosta ja tervetuloa mukaan nicolea seuraamaan!

 

Nicole

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *