Mehuista energiaa päiviin

Katsottiin joku aika sitten elokuva ”Fat, Sick and Nearly Dead”. Elokuvassa hieman ylipainoinen, oudon sairauden kanssa kamppaileva brittimies joi pelkästään mehuja 60 päivän ajan. Hänen painonsa putoaa, hän ei tarvitse enää lääkkeitä sairauteensa ja hänen olonsa paranee kaikinpuolin. Innostuttiin leffan jälkeen mehustamisesta ihan kunnolla ja päätimme tilata jonkun todella hyvän mehustimen. Tutkimme erilaisia mehustimia ja päädyimme Optimum 600 kylmämehupuristimeen. Otin yhteyttä Froothieen, Optimumin jälleenmyyjään ja sovimme, että kirjoittaessani kokemuksiani mehupuristimesta, sain ostettua sen pienellä alennuksella. Mielelläni tartuin tähän tarjoukseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ensimmäisinä päivinä mehujen aloittamisen jälkeen Rikulta tuli niin hyviä kommentteja, että ne oli pakko kirjoittaa ylös! 🙂 Tässä niistä muutamia:

”No huhhuh! Mä en aio enää syödä mitään muuta, kun näitä mehuja!”

”Mitenköhän tässä saa nyt edes unta, kun oon niin fiiliksissä tosta laitteesta!” 

”Tää avas mulle niinku ihan uuden maailman!”

”Mietippä keväällä kun voidaan kerätä kuusenkerkkiä ja mehustaa niitä! Ja nokkosta!”

Ja mun mielestä paras: ”Tuntuu et noi mehut meni jotenkin päähän, jotenkin sellanen kevyt olo päässä” 😀

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Rikuhan aloitti sitten 10 päivän mehupaaston aika pian mehustimen saapumisen jälkeen. Hän oli ihan normaali, energinen itsensä ja teki rankan treeninkin joka aamu. Parina ensimmäisenä päivänä taisi olla päänsärkyä, mutta siihen se sitten jäikin. Tuon 10 päivän jälkeen Riku itseasiassa jatkoi vielä mehupaastoa muutaman päivän, kun olo oli niin hyvä ja energinen! 🙂

Mä oon niin fiiliksissä siitä, miten mehuja juomalla me saadaan hedelmien ja vihannesten (ja juuresten ja yrttienkin!) ravintoaineet sellaisessa muodossa, missä ne imeytyvät parhaiten.  Ja se on mahtavaa, että saan mehuista lisää energiaa päiviin! Pienen lapsen kanssa kotona ollessa sitä energiaa tosiaan tarvii 🙂 Yksi ystäväni, joka on harrastanut mehustamista, kertoi, että hän ei voinut juoda mehuja enää illalla, kun niistä sai niin paljon energiaa, että uni ei olisi tullut.

Optimum 600- mehupuristimessa tykkään siitä, että siinä on iso suuaukko ja sinne voi laittaa suuren osan hedelmistä ja vihanneksista pilkkomatta niitä ollenkaan! Ja ne (ei ihan kaikkia tosin) voi laittaa sinne myös kuorineen! Sinne meni äsken mm. sitruunat ja appelsiinit ihan kuorineen ja mehut maistuivat todella hyvältä siitä huolimatta. Mehupuristimella voi myös tehdä vauvanruokia, jäätelöä sekä pähkinä&manteli-maitojuomia! Aivan mahtavaa! 🙂 <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mietin, että miten voin kirjoittaa arvostelun tästä laitteesta, kun mulla ei oikeasti ole tästä mitään negatiivistä sanottavaa. Ainoa negatiivinen asia mikä tulee mieleen, on mehustimen puhdistus. Ja sekin on sellainen asia, mikä täytyy tehdä ihan jokaisen laitteen kanssa. Optimum 600 – laitteessa on muutamia irrotettavia osia ja oikeastaan siinä pesemisessä ei nyt ihan hirveän kauan edes mene. Osat voi huuhdella ja sen ”raastin”osan voi pestä pienellä harjalla, mikä tulee paketin mukana.

Jokaiselle, jota kiinnostaa ottaa mehujen juominen osaksi arkea, voin oikeasti lämpimästi suositella tätä mehustinta 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *