Suosikit – PODCAST

HEI VAAN KAIKILLE!

Tänään jatketaan aloittamaani Suosikit -sarjaa ja tällä kertaa aiheena ovat suosikkipodcastini. Toivon, että joku teistäkin inspiroituu näistä Suosikit -sarjan postauksista ja saa uusia ideoita, ketä katsoa, kuunnella tai seurata.

Se siitä pohjustuksesta, siirrytään sitten vain suosikkipodcastieni pariin.

  • Kasvukipuja – Marian ja Sallan podcast, missä jutellaan kaikista arjen kasvukivuista ja eletään tavallista elämää. Kasvukipuja -podcastissa Maria ja Salla ottavat kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, juttelevat rehellisesti kaikesta mahdollisesta, eikä myöskään huumoria ja naurua puutu tästä podcastista.
  • Yksillä – podcast, jonka ovat perustaneet bloggaajat Sara Vanninen, Marianna Mäkelä ja Elisa Lepistö. Tässä podcastissa nauretaan, jutellaan tavallisesta elämästä ja otetaan kantaa ajankohtaisiin aiheisiin. Yksillä -podcast on hauska, inspiroiva ja persoonallinen.
  • Parisuhdekriisi – Miisan ja Tomaksen podcast, jossa jutellaan parisuhteen ongelmista, kiistellään ja otetaan ajankohtaisiin aiheisiin kantaa. Parisuhdekriisi -podcast on sävytetty Miisan ja Tomaksen persoonilla ja ripauksella huumoria.
  • Kaverin puolesta kyselen – podcast, jossa nauretaan, jutellaan ja suhtaudutaan kaikkeen humoristisesti. Podcastissa vastaillaan kavereiden noloihin kysymyksiin ja kerrotaan kavereiden kokemuksia vertaistueksi. Tätä podcastia kuunnellessa saa irrottautua omasta arjestaan ja nauraa menemään.
  • Nonsense by Alexa & Linda – Alexa ja Linda ovat naisia, jotka eivät häpeile puhua seksistä, kakkaongelmista tai muista naiseuden iloista ja suruista. Alexa ja Linda suhtautuvat kaikkeen avoimesti ja juttelevat podcastissaan rehellisesti kaikesta mahdollisesta. Tätä podcastia kuunnellessa tuntuu kuin olisi samassa huoneessa ja läsnä keskustelussa heidän kanssaan. Tästä podcastista ei puutu myöskään naurua.
  • Pyjamabileet – Lindan, Janinan ja Roosan rehellinen podcast, jossa käsitellään valtavan monia eri aiheita. Puhutaan niin noloista tapahtumista kuin elämän suurista ja pienistä ongelmista. Tässäkin podcastissa on paljon vertaistukea ja naurua saatavilla.
  • Papupata – salkkareissa näyttelevien ja somessa esillä olevien Johanna Puhakan ja Sara Parikan ihana podcast. Tässä podcastissa otetaan ihanan rehellisesti kantaa elämässä tapahtuviin asioihin ja jutellaan elämän pienistä ja suurista asioista, ripauksella huumoria tottakai.

Tässä on listattuna nyt mun omat lempparit podcastien maailmasta ja vaikka en erikseen olekaan maininnut niin tietenkin suosittelen näitä jokaista teille kaikille! Kannattaa käydä ottamassa juuri nämä podcastit haltuun.

<3: Alexandra

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *