Suosikit – YOUTUBE

HEI VAAN KAIKILLE!

Tänään ajattelin päästää teidät kurkkaamaan mun omiin suosikkikanaviini youtuben puolella.

Tämä varmasti riittää pohjustukseksi, joten mennään vain suoraan asiaan.

  • mansikkka – kanava, jota pitää Maiju Voutilainen. Maijun videot ovat todella mielenkiintoisia ja esimerkiksi Maijun uusi Vaatekaappi -sarja on aivan best! Maiju osaa ottaa hyvin kantaa ajankohtaisiin aiheisiin ja hän tekee paljon erilaista sisältöä kanavallaan.
  • Meeri Toivonen – Meerin kanavalla on luotu ihannevaatekaappia vuoden 2018 alusta ja sitä jatketaan edelleen. Meeri kertoo mielenkiintoisella ja asiantuntevalla tavalla vaatteen ekologisuudesta, vastuullisuudesta ja eettisyydestä ja Meerillä on ihanan pirteä tyyli toteuttaa videoitaan.
  • mmiisas – kanava, joka kuuluu Miisa Rotola-Pulkkilalle. Miisan videot ovat viihdyttäviä ja ihanan rehellisiä. Miisan videoista huokuu lämminhenkisyys ja Miisan oma persoona. Miisan tyyli toteuttaa videoita on persoonallinen ja hänen uusia videoitaan odottaa aina innolla. Miisan aloittama Hyppää kyytiin -videosarja on aivan mahtava!
  • Sita Salminen – Sitan kanavalla otetaan kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, eletään perusarkea ja puhutaan myös vaikeista asioista. Sita tekee videoita suurella sydämellä ja se Sitan videoista tulee ilmi.
  • ILONA – alunperin IlonaJulia kanavan Ilona tekee videoita omasta arjestaan ja usein niissä on läsnä myös muoti. Ilonan kanavalla puhutaan joskus myös vaikeista asioista ja kokeillaan uusia asioita säännöllisin väliajoin.
  • Mandimai – Mandin kanavalla puhutaan vaikeista asioista, maistellaan herkkuja ja eletään aivan tavallista opiskelijan arkea. Mandin tyyli tehdä videoita on energinen, hauska ja persoonallinen. Mandin kanavan storytime -videot ovat todella viihdyttäviä ja Mandin äiti on aivan ihana!
  • SANNI MARIIA – Sannin kanavalla eletään tavallista lapsiperheen arkea. Sanni kertoo ihanan rehellisesti kaikista vaikeuksista, joita lapsiperheen arjessa tulee ja käsittelee suoraan omaa crohnin tautiaan ja antaa vertaistukea erinäisiin ongelmiin. Sanni on todella ihana, lämmin ja inspiroiva tubettaja.
  • Emmi Kauppinen – Emmin kanavan pääpointtina on tähän saakka ollut raskausaika ja sen erinäiset ongelmat, surut ja ilot. Jatkossa Emmin kanavalla päästään varmaan näkemään rehellistä lapsiperheen arkea. Emmi on inspiroiva persoona ja hänen tyylinsä tehdä videoita on positiivisesti erilainen kuin monen muun tubettajan.

Tässä on osa suosikkikanavistani youtuben puolella, mutta suosikkeja on vielä useita muita, joten näihin suosikkeihin päästään kurkistamaan joskus myöhemminkin.

Jatkosta sen verran, että blogissa olisi tarkoituksena jatkaa tällä joka keskiviikko ilmestyvällä postauksella. Toki joskus saattaa tulla useampi postaus samalla viikolla ja joskus postauksia tulee harvemmin. Lisäksi tämä on ensimmäinen postaus blogissani alkavaan Suosikit -sarjaan, joten näitä suosikkipostauksia eri aihealueisiin liittyen on tulossa useamminkin. Suosikit -sarjan postauksia ilmestyy joskus useammin ja joskus harvemmin, tähän sarjaan en ota mitään kerran kuukaudessa tahtia vaan kirjoittelen näitä silloin, kun siltä tuntuu.

<3: Alexandra

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *