VALOKUVAUS – yksi harrastuksistani

HEI VAAN KAIKILLE!

 

Tänään halusin jakaa teille muutaman valokuvan, joita on tullut napsittua tässä parin vuoden sisään. 

Samalla ajattelin myös puhua hieman valokuvauksesta harrastuksena, kun olen itsekin sitä jonkin verran harrastellut. En kovinkaan paljoa, mutta jonkin verran. 

Enimmäkseen otan siis kuvia luonnosta, silloin kun siellä liikun, meidän perheen koirasta tai jos käyn jossain ravintolassa tai kahvilassa, saatan napata muutaman ruokakuvan. Joskus nappaan myös kuvan sieltä tai täältä ja yleensä juhlissa tulee oltua kamera kädessä. Harvemmin itse valokuvissa mukana olen. Toki olin toukokuussa itse valokuvattavana. Kiitos Leena Lähdesmäki! Kuvat ovat edelleen aivan ihania! Ja tämähän ei ole mikään maksettu mainos, mutta haluan mainita myös tämän kokemuksen. 

Eli valokuvaus on lähinnä vain satunnainen harrastus, mikä tulee varmasti jatkumaan pidempäänkin. 

Niin ja kyllähän sitä tulee jonkin verran nappailtua niitä yhteiskuvia, milloin kenenkin kanssa, sekä selfieitä vain itsestä. Ja joskus passitan jonkun ottamaan itsestänikin valokuvia, mutta aika harvoin. 

Ja valokuvaustahan voi harrastaa kuka tahansa, ei tarvitse kuin kännykän, jossa on kamera, eiköhän niissä kaikissa nykyään ole, tai sitten jonkun kameran. Suosittelen edes joskus ikuistamaan jonkun ihanan hetken jossain päin maailmaa!

Eiköhän sitten vaan katsella vähän valokuvia! 🙂

9.JPG

Auringonlasku Härmälässä, Tampereella. Tämä taitaa olla yhdessä T:n kanssa otettu toukokuussa 2018. Kuva on otettu Canon EOS M -järkkärillä.

21.jpg

Kälviä, Kokkola, talvi 2017. Tämä kuva on Huawei P9 lite -puhelimella otettu. 

25.jpg

Tämäkin kuva on otettu Kälviällä talvella 2017. Olin siellä siis kansanopistossa tanssitaiteenlinjalla 2017-2018 lukuvuoden, joten näitä kuvia on nappailtu siellä ollessa. Ja tämäkin on sillä samalla Huawei P9 lite -puhelimella otettu. 

26.jpg

Tämä kuva on otettu myöskin talvella 2017, tällä kertaa paikkana on vain Kuhmoinen. T on sieltä kotoisin, joten aika paljon on tullut sielläkin kuvailtua ja vietettyä aikaa. Ja tämä on myös sillä Huawei P9 lite -puhelimella otettu. 

IMG_20171231_231514 (1).jpg

IMG_20171231_231520.jpg

Molemmat ylläolevat kuvat on otettu Kuhmoisissa vuoden vaihtuessa 2017 vuodesta 2018 vuoteen. Nämäkin on sillä Huawei P9 lite -puhelimella otettuja. 

 

Kommentoikaa, jos teillä on ideoita, mistä voisin kirjoitella tai jotain mistä haluatte, että kirjoitan! Myös instadirectissä voi laittaa ideoita tulemaan ja voitte muutenkin ottaa instan haltuun. Insta on siis: a_niinkuin_alexandra. 

 

<3: Alexandra

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *