Viimeksi minä…

Hei vaan kaikille!

 

Tänään ajattelin kirjoitella postauksen, jossa jatkan niin sanottuja ”Viimeksi minä…” -lauseita. Idean sain Johanna Puhakan blogipostauksesta https://www.johannapuhakka.com/viimeksi-mina/. Käykää lukemassa myös Johannan postaus aiheesta!

Mennäänhän sitten vain näiden lauseideni pariin. 

Viimeksi minä ilahduin kun sain äidinkielen tehtävästä täydet pisteet ja kuvittelin sen menneen aivan mönkään.

Viimeksi minä itkin eilen illalla, kun olin mummun kanssa katsomassa elokuvan *A star is born* ja se loppu siinä oli niin koskettava.

Viimeksi minä harmistuin tänään löytää edes netistä yhtä tiettyä hiusharjaa, jota olen yrittänyt etsiä todella todella monesta kaupasta niin Tampereelta kuin Kokkolastakin. Nyt kun löysin netistä sen, tulee ongelmaksi, mistä sen tilaisin. 

Viimeksi minä päätin että yritän saada koulutehtäväni ajoissa tehtyä, ettei niitä tarvitsisi tehdä enää hetkeä ennen deadlinea. 

Viimeksi minä innostuin eilen, kun pääsin vihdoin katsomaan tuon jo aiemmin mainitun elokuvan *A star id born* vihdoin! Olin odottanut sen näkemistä niiiiiiin kauan!

Viimeksi minä inspiroiduin tänään tämän blogitekstin kirjoittamisesta, kun tein yhden koulutehtäväni ja tiesin, että sen jälkeen saan alkaa kirjoittamaan tätä tekstiä teille.

Viimeksi minä kokeilin jotain uutta tänään, kun kokeiltiin T:n kanssa lohi-kesäkurpitsapastaa. Oli ihan hyvää, ei päässyt kyllä ihan lemppareiden tasolle, mutta menettelee.

Viimeksi minä pelästyin toissayönä, kun näin aivan järkyttävää painajaista…

Viimeksi minä nauroin eilen *A star is born* -elokuvaa katsoessa. Vaikka se elokuva olikin todella koskettava, oli siinä myös hauskoja kohtia. 

Viimeksi minä jännitin muutama viikko sitten, kun meillä oli koeviikko ja jännitin, pääsenkö kokeista läpi. 

 

<3: Alexandra

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *