Blogihaaste: Miksi bloggaat?

Näyttökuva 2015-05-06 kohteessa 14.06.05.png

Olen viime aikoina miettinyt, miksi pidän tätä blogia. Pohdintoihin ovat johtaneet pari haastattelua, joihin olen vastannut aiheeseen liittyen ja Lilytalks-ilta, jossa pidin pienen keskustelualustuksen ja muutenkin juteltiin bloggaajien kesken bloggaamisesta. 

Mulle bloggaaminen on harrastus, en tienaa tällä. Miksi sitten uhraan vaihtelevan määrän pienestä vapaa-ajastani koneen äärellä tuhertaen, kun voisin tehdä jotain muutakin?

Miksi bloggaat, Nina? Viisi vastausta:

 • Tykkään kirjoittamisesta ja se on minulle luonteva tapa ilmaista itseäni. 
 • Bloggaan pääasiallisesti treenaamisesta. Blogiin voin suoltaa kaiken sen treenihutun, mitä kaverini tai perheenjäseneni eivät jaksaisi livenä kuunnella.
 • Olen tutustunut blogin kautta tosi mukaviin ihmisiin, joihin pidän yhteyttä niin blogosfäärissä kuin muutenkin. En haluaisi kadottaa tätä jengiä.
 • Pysyn järjissäni ja edes jossain terässä näin hoitovapaalla. Olen kotona lapsen kanssa, ja bloggaaminen pitää minut jollain tasolla mukana maailman menossa. Työpaikkani on viestintätoimisto, joten on tärkeää pysyä blogiskenessä mukana ja vetreästä kynästäkin on hyötyä.
 • Olen päässyt testailemaan hauskoja juttuja ja toteuttamaan mielenkiintoisia yhteistyöjuttua blogin kautta. Ilman tätäkin varmasti treenailisin mitä sattuu kuten nytkin, mutta blogi avaa uusia mahdollisuuksia eri tavalla. 

Tässä mun viisikko. Muitakin syitä olisi, ja voisin keksiä myös toisen mokoman syitä olla bloggaamatta, mutta keskitytään näihin tällä kertaa. Olisi tosi kiva lukea myös muiden bloggaajien motivaattoreista!

Blogihaaste: Miksi bloggaat? Kerro viisi syytä, joiden takia pidät blogia. Pistä haaste eteenpäin bloggaajille, joiden viisikon haluaisit yytsiä. Jos jaksat, jätä linkki tähän postauksen kommentteihin, kun olet vastannut. Haluaisinhan noita päästä lueskelemaan itsekin. 

Minä haastan näin aluksi mukaan viisi bloggaajaa: Onnenpäivän Sinivaaran, Pumpui-Lotan, Hertan Lilou’s Crushista, Sisunainen-Suvin ja Jaanan Keittiössä, kaupungissa -blogista. Bonarina heitän haasteen kaikille #momfie-kirjoittajille!

Tässä muuten linkki Mervin Helmikuu-blogin Blogger highlight -haastatteluun, jossa löpisen enkuksi bloggaamisesta ja itsestäni. Lilytalks-video julkaistaan Toimituksen blogissa vielä tämän viikon aikana.

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (9)
 1. Kiva postaus! Mukava lukea miksi kanssanbloggaajat tekevät tätä. Aika pitkälti samoja juttuja mullakin mielessä 🙂

  1. Ninan verkkareissa
   2.6.2015, 05:20

   Aika monella tuntuu olevan samankaltaiset syyt. Miksei kukaan kirjoita, että koska haluaa olla kuuluisa ja saada ilmaista kamaa??!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *