Suomen parhaat treeniblogit

* Tsekkaa 2014 versio: http://www.lily.fi/blogit/ninan-verkkareissa/suomen-parhaita-treeniblogeja-2014*

Ta-daa! Tässä niitä nyt on. Meidän mielestä Suomen parhaita treeniblogeja. Mukaan mahtuu niin punttikarjun kirjoituksia kuin fitness-kisaajien treenitunnelmia, sporttisia tunnelmia maailmalta ja myös meidän ei-niin-tosissaan urheilevien blogeja.

Katsoin parhaaksi pistää 27 blogia järjestykseen. Aakkosjärjestykseen. Kuvaukset joko omiani tai lainauksia teidän ehdotuksistanne. Eväsin listalta vain ne pari ehdokasta, joita ei selvästi ole päivitelty pitkään aikaan.

Kiitos teille, vinkkaajat! Ei muuta kuin lukemaan. Inspistä näistä saa, ja kiellän treeniblogiahdistuksen hankkimisen. Se on se, kun tuntee itsensä ihan sohvapotuksi. Ei ei ei. Jokainen omien jaksamistensa ja tykkäystensä mukaisesti.

_________________________________________

A list of the best Finnish sports blogs according to myself & my dear readers. Most of them in Finnish.

 

 

 

 

Kommentit (30)
  1. Do you have any video of that? I’d care to find out some additional information. http://fitnessbond.com/old-school-new-body-f4x-training-system-review/

  2. FitnessBond
    27.7.2017, 05:19

    It’s actually very complicated in this full of activity life to listen news on Television, so I just use world wide web for that reason, and get the latest information.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *