Loma läheneepi

 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Wuhuu enään 4 työpäivää ensimmäiseen kesälomaan!

Pidän viikon nyt Kesäkuussa ja loput kolme viikkoa Heinäkuun 1. päivä alkaen. Mullahan on nimittäin elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma ja ai että se tuntuu hyvältä. Lauantaina lähdetään poikaystävän kanssa viikoksi Kroatiaan Splitin auringon alle (toivottavasti ei sada koko reissua sillä ennusteet ovat olleet uhkaavia). Ollaan vuokrattu koko viikoksi auto, sillä se oli niin halpa. Lisäksi suunnitelmissa olisi käydä tsekkaan paljon kehuttu Krkan kansallispuisto, kauniit lähisaaret, vuokrata kajakit ja muuten ottaa vaan rennosti ja tehdä sitä mitä tekee mieli, tai olla tekemättä.

Kuvituksena viime päivien kesäisiä hetkiä ja ruokia. Töiden ohella kesällä kerkeää niin paljon enemmän kuin talvella, ja tuntuukin ettei halua sisällä  ollakkaan jos aurinko paistaa ulkona ja on lämmintä. Töiden jälkeen ollaan käyty mm. pyöräilemässä ja uimassa.

Viikonloppu vietettiin yhteisten ystävien kanssa. Tehtiin pizzaa ja käytiin me keskustassa pyörähtämässä katsomassa uunituoreita valmistuneita.

Nyt on polkastu taas uusi viikko käyntiin, vaikka ilmat viileni elkää huoliko kyllä se kesä sieltä pian takasin tulee! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa