Lasiseinä tilaa jakamaan

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Oy

Lasiseinä tilaa jakamaan

Kodin sisustusta suunniteltaessa meillä oli muutamia haaveita, jotka halusimme ehdottomasti mukaan kotimme lopulliseen toteutukseen. Walk-in closetin lisäksi yksi näistä oli lasiseinä yläkerran työhuone-/vierashuoneeseen. Kodissamme neliöt ovat todella tiukassa, mutta halusimme kuitenkin luoda neljä makuuhuonetta yläkertaan ja saada sinne silti edelleen tilan tuntua mahdollisimman tyylikkäällä ratkaisulla. Halusimme myös, että luonnonvalo pääsee kulkemaan yläkerran niukoissa neliöissä mahdollisimman hyvin.

Meillä oli paljon aikaa tutkia ja miettiä eri vaihtoehtoja, ja siksi olin erittäin onnellinen kun juttelimme Mirror Linen kanssa yhteistyöstä rakennusprojektin aikana. Olin jo valmiiksi todella innostunut selattuani useita kertoja heidän kotisivujaan; kuinka paljon eri vaihtoehtoja löytyy sekä miten monenlaisia ratkaisuja on mahdollista toteuttaa. Pallotelimme monilla eri vaihtoehdoilla, mutta päädyimme mustaan väritykseltään ja hieman erilaiseen jakoon ylä- ja alapuolella mitä olemme muilla nähneet.

https://mirrorline.fi/fi-fi/liukuovet/materiaalit-ja-varit/

Millainen on meidän lasiseinämme?

Meidän lasiseinämme on toteutettu kahdella erillisellä liukuvalla ovella, jotka voidaan liuttaa toistensa päälle. Aukko lasiliukuseinälle on katosta lattiaan 2500mm ja noin 1700mm leveä. Ovimallina on Classic mini, kehys sävyltään mattamusta ja lasi on kirkasta laminoitua lasia. Nappasin pinterestistä mallin ovien lasien jaottelulle ja kysyin, että onnistuuko ja onnistuihan se. Oon aika innoissani siitä miten tää meidän ruudukointi vaihtaa ilmettä sen mukaan miten asettaa liukuovet!

Näin saatiin todellakin tuotua tilan tuntua pieniin neliöihin sekä luonnon valon kulku maksimoitua ja mikä parasta liukuovet eivät vie tilaa auetessaan. Lopputulokseen emme voisi olla tyytyväisempiä, liikuttelu on kevyttä ja lähes äänetöntä hidastimien ansiosta. Lapsetkaan ei pysty niitä mitenkään rajusti tai äänekkäästi availla tai sulkea, mutta silti heillekin liukuovien käyttö on vaivatonta! Lasiseinä on myös hidastimien ansiosta turvallisempi lapsille, pienet sormet ei niin herkästi jää väliin. Meillä ei ole jäänyt vielä lainkaan vaikka kaikkialle muualle aina jääkin.

https://mirrorline.fi/fi-fi/liukuovet/lasiseinat/

Miksi Mirror Line?

Saimme alusta saakka niin hyvää, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua, että oli selvää kenen puoleen näissä hankinnoissa päädyn, jo ennen yhteistyöstä neuvottelua, kun lähdimme tarjouksia muun muassa lasiliukuseinälle kyselemään.

Tuotteet  lisäksi vielä valmistetaan 25 vuoden kokemuksella Karijoella ja kuljetaan perille myös omalla kalustolla sillä siten varmistetaan tuotteiden toimitus luotettavasti ja rikkoutumatta. Mirror Linen toiminnan taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita ja heille onkin myönnetty Avainlippu -merkki. Aina kun vaan on mahdollista koen tärkeäksi tukea suomalausta työtä!

Erityis kiitos myös jälleenmyyjälle Tuusulalaiselle JVdoorsille, joka jaksoi minua opastaa kaikkien kiperienkin kysymysteni kanssa sekä aidosti miettiä yhdessä millainen ratkaisu toimii parhaiten.

Mirror Linelta saa muuten lasiliukuovien lisäksi myös peililiukuovia, kehyksettömiä liukuovia, tilanjako-ovia, kaapistoja, lasiovia, ladon ovia, jopa vitriinejä.

Rakkaudella, Ninnupinnu

koti sisustus remontointi suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *