WALK-IN CLOSET JA ETEISEN KAAPISTO

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Oy

Vaatehuone

Yksi haaveistamme, jo talon suunnitteluvaiheessa, oli saada walk-in closet makuuhuoneen yhteyteen. Itse vaatehuone on mitoiltaan 3900 x 1400 (n5,3m2). Vähäisen tilan vuoksi lopullinen toteutus piti miettiä todella tarkkaan, jotta olisi riittävästi säilytys tilaa ja mielellään maksimoidusti henkaritilaa. Meitä hieman jännitti, millaiset mahdollisuudet meillä on, koska tila on kapea ja pitkä. Mahtuuko siellä liikkumaan tai availemaan laatikoita?

Laatikoita on kahta eri kokoista ja ylimpänä on  korulaatikko.

Mirror Linen apu ja vaihtoehdot lopulta helpottivat projektia erittäin paljon. Huomasimme, että oli oikeastaan täysin meistä kiinni, miten ja kuinka paljon eri säilytystilaa huoneeseen halutaan, ja kun kaapit ja hyllyt onnistui asentaa suoraan seinään ilman taustalevyä, me saatiin todella kivasti henkaritilaa meidän vaatteille ja lopulta jäikin yllättävän paljon tilaa myös kulkemiseen, ihan vaikka laatikotkin olisivat auki.

Päädyimme lopulta siis ratkaisuun, jossa on koko tilan levyinen laatikostorivi, joka on 830 korkea ja 500 syvä. Laatikostoja on viisi ja yksi laatikosto sisältää neljä laatikkoa, kaksi pienempää ja kaksi isoa. Haluttiin ehdottomasti koko huoneen leveydeltä tankoa ja niiden päälle hyllyt, joihin saa harvemmin käytössä olevat vaatteet. Koko seinän levyiselle tangolle laitettiin  muutamat pystytangot tukemaan, koska muuten noin pitkä tanko itsessään ei jaksaisi kannatella vaatteiden painoa.

Laatikostoissa on hidastimet ja sormiraot, joten perheen pienimmätkin sormet ovat turvassa ja availu sekä laatikoiden sulkeminen on miellyttävää. Valitsimme ylimpiin laatikoihin korulokerikot, joihin saa näppärästi solmiot, kellot, korut ja vaikka hiuspannat. Vaatehuoneen säilytys on tehty melaniinipinnotteista kalustelevystä, jonka väriksi valitsimme monien vaihtoehtojen joukosta sileän valkoisen.

Korulaatikoissa meillä on vyöt, korut, kellot, hiuspannat.

Koko vaatehuone on aivan unelmien täyttymys: ekaa kertaa mulla on kaikki vaatteet ja asusteet helposti saatavilla ja mikä parasta mun kaikki vaatteet mahtui vaatehuoneeseen ulkotakkeja lukuunottamatta. Pyrin siihen, että pidän tästä lähin vaatemäärän hallinnassa ja kaiken saatavilla niin, että jokainen vaate pääsee käyttöön, koska on nähtävillä ja saatavilla 🙏🏻

Walk- in vaatehuoneeseen on tulossa vielä rottinkiset liukuovet, jotka tarvittaessa peittää näkymän sinne.

Tästä linkistä pääset tutkailemaan lisää Mirror Linen sivuille: Vaatehuoneet

Eteisen kaappi

Emme osanneet alkuun kuvitella kuinka monimutkainen prosessi eteisen kaapista voi tulla:) Eri vaihtoehtoja mietittyämme huomasimme, että valmista ratkaisua tilaan oli vaikea löytää niin, että koko olisi tasan korkeudesta ja leveydestä oikea, säilytystila olisi optimoitu aikuisten sekä lasten vaatteille sekä väri olisi kokonaisuudessaan sama hyllyjen, rungon ja sivulevyjen osalta. Yllättävän monen eri vaihtoehdon kohdalla jokin edellä mainituista oli haastava toteuttaa.

Mirror Linen kanssa oli tämäkin todella helppo saada suoraan valittua juuri sellainen kun halutttiin ja saada vastaamaan koko tilaa niin korkeudesta, syvyydestä kuin leveydestäkin, ja voitiin rauhassa keskittyä valitsemaan ne värit ja tyyli, jotka meidän silmään sopisi meidän kotiimme parhaiten.

Kaapista tehtiin hieman normaalia syvyyttä kapeampi, jotta kapean eteisen käytettävyys ei kärsi, silti meidän talouden kaikki talvitakit mahtuu kaappiin. Puhumattakaan siitä miten pehmeästi ja hyvin liukuovet liikkuu Soft-close- hidastimien ansiosta.

Pyörittelimme monia sisus- ja värivaihtoehtoja, mutta lopulta päädyimme siihen jälleen kerran, että tarvitsemme eteisen kaappiin paljon henkaritilaa, joten ihan ylähyllyä lukuunottamatta otimme henkareita kahteen tasoon ja hieman myös pitkille takeille. Jos emme käytä alimpia tankoja kuten nyt kaapin alaosaan mahtuu myös helposti myös kenkähyllyjä tai säilytyslaatikoita, joissa meillä on tällä hetkellä vielä lasten ulkovaatteet ennen kuin löydämme sopivat henkarit niille. Levyväreistä päädyimme lopulta mustaan väreeseen, halusimme kirkkaan värisen peilin ja valitsimme kapeimman kehyksen Nanon niin ikään mustana. Reilun kuukauden käytön jälkeen, ei voi muutakuin suositella lämpimästi!

Tästä linkistä pääset tutkailemaan Mirror Linen sivuille lisää kaapistoista: Liukuovikaapistot

____

Miksi Mirror Line?

Mirror Line on suomalainen perheyritys ja heillä on Karijoen pienessä kunnassa toimiva tehdas, jossa tuotteet valmistetaan alusta saakka. Heidän ideanaan on valmistaa pitkäikäisiä ja kotimaisia kalusteita. Kattavan jälleenmyyjien verkoston kautta sain hyvää ja nopeaa palvelua, ja itse tykkäsin kovasti siitä, että pääsin käymään paikanpäällä showroomilla. Jälleenmyyjä JV Doors hoiti mun kanssa suunnittelun, tarkistusmittauksen, tuotteiden toimituksen, sisäänkannon ja asennuksen eikä voida muutakuin kehua saamaamme asiakaspalvelua ja ammattitaitoa. Tuotteet myös kuljetetaan Mirror Linen omalla kuljetuskalustolla, siten varmistetaan tuotteiden toimitus luotettavasti ja rikkoutumatta. Se jo itsessään on loistava ajatus!

Rakkaudella,

Ninnupinnu

koti sisustus remontointi suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *