ALKU

yay002.png

yay003.png

yay004.png

yay001b.png

Aatellaan vaikka niin, että tää ois uus alku tai tekemistä päiviini, ehkä saisin jotain aikaiseksi, jotain mlstä tykännyt ennen hulluna mutta sitten se vaan jäi. siis bloggaaminen. oon 16-vuotiaasta asti ollu bloggerissa, mutta oon monesti miettiny, että alottaisin alusta ja  vaihtaisin tänne lilyyn, tää sivusto vaan on kiinnostanu mua aina ja ny päätin lopulta alottaa blogin täälä.

 

En lupaa heti alkuun mitään supernopeaa postaustahtia, kun teen sitä mukaan mitä pystyn. ja oon kadottanut kirjottamistaitoni, päässä pyörii miljoonia ajatuksia mutta en osaa kirjoittaa tai kertoa niitä. mutta koitan keskittyä kirjottamiseenkin, jos jaksatte kuunnella mun juttuja! Joskus voi olla hiljaisempaa, enemmän kuvapainotteisimpia postauksia. Oon kuitenkin valokuvaaja ja rakastanut valokuvausta ihan lapsesta asti. 

 

Mutta kuitenkin, jos tänne eksyy vanhoja lukijoita mikä olisi superihanaa ja tottakai myös uudet lukijatkin piristää aina! Vanhat ihanat tietääkin jo siis. Blogini sisältyy omasta tyylistäni, muodista ja ainakin jotain sinne päin, ehkä uskallan alkaa tekeen semmosia postauksia, missä ois jotaki mun tekemiä juttuja? siis lähinnä uudistuksia esimerkiksi vanhoista vaatteista. Tykkään hulluna suunnitella vaatteita ja ommella, ehkä joskus isona musta tulee joku supersuosittu muotisuunnittelija. Tai sit oon vaan taiteilija, niiku nyttenkin. 

Lisäksi sisustusjuttuja! Tykkään hurjasti sisustaa myös. Mulla on ehkä vähä erikoinen sisustusmaku, mutta näätte sitten myöhemmin. Ja kaikenlaista, lifestylejuttuja. 

 

 

 

muoti trendit trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *