Kipeilyä

Mä oon hirveän helposti sairastuvaa tyyppiä. Nyt jaksoin toivoa että olisi tämäkin räkätauti mennyt viikonloppuna ohi, mutta ei.. Sairastuminen on perseestä, etenkin jos sitä on näin usein.

Se on siksi ikävää, että olen saanut haukut aiemmassa työpaikassani korvatulehdusputkeni jälkeen. Minun työmotivaatiotani epäiltiin, vaikka olin toimittanut asianmukaiset paperit, eli lääkärintodistukset. Kun ylemmältä taholta tuli puhelu ja kyseltiin olenko oikeasti kipeä, tokaisin että voin minä tulla kipulääkehouruissa töihinkin jos se tuntuu paremmalta ratkaisulta asiakaspalvelutyössä. Mulla on taipumusta korvatulehduksiin ja kipu on sietämätön ja tällöin saan niin vahvoja kipulääkkeitä että nukkuminen on kaikille parempi ratkaisu. Tähän sain vastaukseksi:”On minullakin krooninen korvatulehdus ollut.” …

Tuon jälkeen aika äkkiä päätin jättää työpaikkani. 

Näin vanhan työkaverin eräs päivä, hän kertoi että hommat on mennyt yhä hullummaksi.

Ymmärrän kyllä työnantajankin kannan. On ihmisiä jotka saikkuilevat jos päätä sattuu aamulla särkemään, tai jopa ilman syytä. Nämä ihmiset vaan eivät tajua että ne vievät sen oikeasti sairastavilta ihmisiltä pois. Luotettavuuden ja sen että entä jos joku oikeasti sairastuu, ja häntä ei sitten uskota. Niinkuin minä. 

Nykyään poden heti hirveätä stressiä aina kun tulen kipeäksi ja joudun jäämään sairaslomalle. Olen ollut monesti kipeänäkin töissä tästä syystä. Olen aina varma että kohta tulee lähtöpassit kun oon taas kipeä.

On typerää potea huonoa omaatuntoa sairastumisen vuoksi. 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *