Big vai Berger?, tai: Carrien poikaystävistä paras

No Sex and the City

I couldn't help but wonder... Kuka on suosikkisi Carrien poikaystävistä?

Mr. Big, Aidan, Jack Berger vai Aleksandr Petrovsky?

Kyllä, sateiset syyspäivät ovat saaneet minut kaivamaan Sex and the City -DVD:t taas esiin ja viettämään niiden parissa monta aivotonta iltaa. Huolimatta siitä, että sarja muuttui loppuaikoinaan aika typeräksi (ja siitä että sarja antoi sinkkuelämästä varsin valheellisen kuvan - sehän ei meinaan aina mene niinku telkkarissa), on sillä kuitenkin paikka sydämessäni. Lisäksi minusta on hauskaa ja aika mielenkiintoista, että vaikka meistä monet eivät osaisikaan valita presidenttiehdokkaista parasta, on noin 95 prosentilla länsimaisista naisista silti mielipide Carrien poikaystävistä parhaasta.

Muistinvirkistystä kaipaavien kannattaa vilkaista tätä informatiivista sivua. Mikäli taas kaipaat lisää vaihtoehtoja, kurkkaa listaa miehistä joita Carrie deittasi vähemmän aikaa ja vähemmän vakavasti. Muistattehan vielä David Duchovnyn esittämän lukioaikainen poikaystävän? Poliitikko Billin, joka tykkäsi kultaisista suihkuista? Jon Bon Jovin?!

Itse tiedän ihan takuulla ainakin sen, että Mr. Big ei ääntäni saa. Kuten ei myöskään Petrovsky. Häilynkin jossakin turvallisen Aidanin ja hauskan Bergerin välillä. Entäpä te?

Ilmoittakaa poikkispreferensseistänne kommenttiboksissa!

 

Ja tämän leikkimielisen gallupin jälkisanoiksi lisättäköön vielä, että en todellakaan ihannoi Carrieta tai tämän tapaa suhtautua ihmissuhteisiin. Nainen ei aina ole kovin miellyttävä, ja tekee monia typeriä virheitä.

Tahdotko välttää samat virheet? Ei hätää, The Frisky auttaa. Artikkeli How Not To Date Like Carrie Bradshaw jakaa monia hyviä neuvoja, jotka meidän kaikkien telkkariruudun ulkopuolella elämäämme elävien tulisi muistaa. Esimerkiksi: Drama doesn't equal passion. Perfect doesn't exist.

Word, sanon minä.

 

Kuvat: canada.com, guidespot.com, louchaz80.blogspot.com, fanpop.com

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Aidan, Aidan ja ikuisesti Aidan. Berger oli ihan hauska, mutta liian traumainen mun makuuni :)

Jemina
No Sex and the City

Anna, Bergerintapainen kaveri, sellainen joka ei kykenisi käsittelemään kumppaninsa onnistumisia, ei tosiaan kelpaisi minullekaan. Mutta hauskat miehet ovat ihania! En voi olla aina ajattelematta, että kunpa Berger olisi kirjoitettu vähän vähemmän epäkypsäksi. Silloin kyseessä olisi ollut huipputyyppi.

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Totta! Ja olihan Aidankin aika tukahduttava ja painostava toisinaan, mutta se osasi remontoida ja oli muuten niin awww...

Emma

Aidan forever! Berger oli tosiaan ihanuudestaan huolimatta aikamoinen emotional fuckwittage. Kuten miehet... siis Carrien miehet usein ;)
Ja mr. Bigiä aloin digata SATC-elokuvissa. Tosin jotain hyvää niistäkin piti löytää... Vai sekoitankohan sen hahmon nyt Good Wifen Peter Florrickiin, häntä rakastan nimittäin. Noaivansama! AIDAN!

ePe (Ei varmistettu) http://viidentahdenmetsa.blogspot.com

AIDAN <3

Paulan Sivu

Mr. Big

bubble
Fiction is my thing

Aidan on kaikista luotettavin tyyppi, ja onhan Bigissä kaikesta kusipäisyydestään huolimatta sitä jotain (apparently, kun Carrie hänen perässään juoksee).

Kaikesta siitä epävarmuudesta huolimatta haluaisin sanoa Berger. Se on niin lutunen. Mutta joo, kallistunen kuitenkin Aidanin puolelle! :D Siinä vaan tuntuu olevan kaikki.

Eerika
Bättre liv

Ehdottomasti Aidan, mutta saisinko hänet sittenkin itselleni enkä Carrielle, jolle hän ei selkeästikään tuntunut sopivan? Huokaus, ne kätevät kädet, rakkaus metsään, puuhun ja koiriin.. kokopuulattiat ja itse tehdyt huonekalut! Ja se katse..  Eikun hetkinen, mieheni taitaa sittenkin päihittää Aidanin..   ;) 

Aidan, koska siinä oli inhimillisiä piirteitä ja hei, siis puuseppä! Big saa myös pisteitä siitä, että sillä ei pilke sammunut silmistä. Aidanin veisin kotiin asti!

Aridith

Mr. Big!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aidan. Kätevälle miehelle on aina käyttöä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mr Big, no can do, kohtalon mies.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aidan ehdottomasti. Berger oli raivostuttava.

Jemina
No Sex and the City

Rintamalinjat kaivetaan selvästi akselille Aidan/Big. Petrovskystä taas ei ole tykännyt vielä kukaan. Mielenkiintoista!

Aidanin diggailua pidän erittäin terveenä merkkinä: että draaman sijaan arvostetaan mukavuutta ja luotettavuutta. 'Kihoa' sen sijaan en ole koskaan ymmärtänyt, vaan pidän tätä kaikinpuolin aika luotaantyöntävänä ja röyhkeänä tapauksena. Mr Big -fanit, selittäkää minulle mitä te oikein tyypissä näette!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi Mr. Big! Itelleni ja Carrielle. Kusipäisyydestään huolimatta hauska ja hurmaava.

Vierailija (Ei varmistettu) http://susa-li.blogspot.com

Aikanaan kun Sinkkuelämää tuli ensimmäisiä kertoja telkkarista, olin ehdoton Petrovsky-fani siihen Pariisin-matkaan asti. Ah, ihana eksoottinen taiteilija joka runoilee, mikäs sen hienompaa.

Nykyisin (kypsempänä aikuisena) arvostus menee Aidanille. Onhan se puuseppäys ihan mieletön plussa kaikkien hyvien ominaisuuksien päälle ^^

Virmixet

Mr Big!

---m--- (Ei varmistettu)

Aidan, ja vielä se after-versio, jolla oli vähän enemmän pokkaa pistää Carrielle vastaan pettämisen jälkeen. Tosin ei Carrie sitä ansainnut koskaan, liian hyvä oli.

Berger on ehkä omaa tyyppiäni eniten huumorinsa puolesta, mutta kuten mainittu, en kestäisi tyyppiä joka ei kestä toisen menestystä ja joka velloo omissa epäonnistumisissaan.

Vaikka Big oli charmikas, en koskaan tajunnut että miksi siinä pitää roikkua. Satunnaista kivaa ois ollut, siinäpä se.

Petrovsky, HYI. Hirveä omaan napaan tuijottelija ja äärimmäisen itsekäs kaikinpuolin. Kutoskautta ei juurikaan kyseisen hahmon takia viitsi edes katsoa.

Sinkkis-leffat ovat kyllä jotain niin järkyttävää että ei ole toista kertaa tarvinnut katsoa. Turkiksia, pissakakkahuumoria ja itkuisia naisia. Aika ahdistavaa humoristisesta sarjasta tehdyksi leffaksi.

En myöskään koskaan tajunnut miksi jokaisen olisi pitänyt haluta olla "carrie", itse ainakin olen jossain mirandan ja charlotten välimaastossa samanthalla höystettynä. Ehkä se kirjoittaminen on ainoa carriemainen juttu mihin samaistun. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Aidan, oooooooh, Aidan. Aidan Aidan Aidan. Sanoinko jo, että Aidan.

Aidan.

Jemina
No Sex and the City

---m---, olen tismalleen samaa mieltä - leffat ovat aivan karseaa kuraa! Etenkin kakkososa, jota eräskin arvioiva osuvasti kuvasi näin: "This could be the most stupid, the most racist, the most polluting and women-hating film of the year".

Ylipäänsä olen sitä mieltä, että sarja valitettavasti huononi ajan myötä. Ensimmäisellä kaudella nelikko vielä hengasi yhdessä jonkun kotona kaljaa juoden ja koko homma tuntui jotenkin realistisemmalta. Myöhemmin taas hommat tuntuivat, harmillista kyllä, jäävän designkolttu-ja-hirveää-valitusta -tasolle.

slimmi

Pari vuotta sitten olisin vastannut että Aidan, mutta nyt suosikkini on one and only Mr. Big <3 

mauri (Ei varmistettu)

Berger ehottomasti!! Ihana ja hauska ja oih voih ne kulmakarvat.

Nade
Aurinkosadetanssia

Piti miettiä pitkään Bergerin ja Bigin välillä, mut pakko kai kallistua Bigin puolelle, kun Berger oli niin epävarma itestään.

Hyh, Aidan taas lähinnä ärsyttää. En voi ymmärtää mikä siinä miehessä muita naisia viehättää :D

Nade
Aurinkosadetanssia

Jos ei jäädä vaan Carrien miehiin, vaan otetaan sarjan muutkin herrat messiin tähän, niin ehdoton lemppari on kyllä Mirandan Steve! Sen nappaisin kainalooni anytime! Lovelovelove ♥

Soppaneiti (Ei varmistettu)

Eikö kukaan arvosta jatsimiestä!? Ottaisin sen ehottomasti, oli kuinka adhd vaan. Loistavaa seksiä, ehdottoman palavasti kiinnostunut edes jostain, ei oo pukumies, taiteellinen jne. jne. Ei mitään roikkujaa jaksa, pitää olla omat menot. Berger oli yksinkertasesti perseestä, Aidan tuttu ja turvallinen, oikein jees. Petrovskystä pidän, hieno tyyppi! Se läimäisy nyt oli käsikirjotukseen pakolla kirjotettu juttu. Edelleen: omat jutut pitää olla ja Carrien pitäis keksiä tekemistä itelleen. Big Carrielle hyvä kun se kerran sitä draamaa niin kaipaa. Olin muuten unohtanu sen Bon Jovin kokonaan, ei oikeen vieläkään muistu mieleen..

heta margareta
Viinillä

Ihan valideja pointteja Aidanin puolesta, mutta mun mielestä siinä oli vähän liikaa lässyttäjämiehen vikaa. Mr Big siis vie voiton, mutta koska Nadekin sai valita, niin mun lemppari on kyllä Charlotten Harry.. 

Mahdoton Nainen

Aidan se on minullekin, vaikka olenkin hyvin Carriemainen siinä mielessä että hingun aina niiden Mr. Bigien perään. Kuitenkin haluaisin kauheasti löytää oman Aidanin ja rakastua häneen.

tiippa (Ei varmistettu)

niin se vaan on, alusta asti mr big. aidan oli liian omistuksenhaluinen ja naimisiinmenopakkoinen :D ei sillä, että mr big ois täydellinen - kaukana siitä, mutta paras.

Veemäinen (Ei varmistettu)

David Duchovnyn hahmo oli kyllä kovasti mieleeni, harmi että se suhde oli niin lyhyt.
Mutta kaikki muut sarjassa koskaan esiintyneet miehet lyö laudalta Mirandan Steve &lt;3

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

Hihii! Täytyy ekana myöntää, että otsikon nähtyäni olin vähän että hohhoijaa ;) sitten luin ja jatkoin lukemista läpi kommenttien ja hymyilyttämään pisti. Ja vastaukseni kysymykseesi on Aidan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aidan. Hän edusti juuri sitä miestyyppiä josta itse pidän. Muistan huutaneeni raivosta katsoessani jaksoja, joissa Carrie petti Aidania Kihon kanssa :(

Always / Never

Järki sanois varmaan että Aidan, mut tosi paikan tullen (hahah) Mr. Big! :D

Hear Hear!

Mä en ole koskaan ymmärtänyt Mr. Bigin päälle. Missään suhteessa.  Bergerissä oli kaikki potentiaali ja Aidan oli vain ihana, mutta ongelma olikin siinä, että Carrie ei ansainnut sellaista miestä.

Aidantietty (Ei varmistettu)

Aidan tietty! En tykännyt yhtään Mr Bigistä ja Petrovskykin oli outo. Berger ihan jees, mutta onhan Aidan nyt kaikkien yläpuolella kolmisen metriä ainakin!

Jemina
No Sex and the City

Kärsimättömänä menin jo laskemaan äänet ja ilmoittamaan gallupin tulokset, mutta jatkakaa ihmeessä oman suosikin hehkuttamista mikäli mieli tekee!

Kommentoi