Big vai Berger?, tai: Carrien poikaystävistä paras

I couldn’t help but wonder… Kuka on suosikkisi Carrien poikaystävistä?

satc.jpg

Mr. Big, Aidan, Jack Berger vai Aleksandr Petrovsky?

Kyllä, sateiset syyspäivät ovat saaneet minut kaivamaan Sex and the City -DVD:t taas esiin ja viettämään niiden parissa monta aivotonta iltaa. Huolimatta siitä, että sarja muuttui loppuaikoinaan aika typeräksi (ja siitä että sarja antoi sinkkuelämästä varsin valheellisen kuvan – sehän ei meinaan aina mene niinku telkkarissa), on sillä kuitenkin paikka sydämessäni. Lisäksi minusta on hauskaa ja aika mielenkiintoista, että vaikka meistä monet eivät osaisikaan valita presidenttiehdokkaista parasta, on noin 95 prosentilla länsimaisista naisista silti mielipide Carrien poikaystävistä parhaasta.

Muistinvirkistystä kaipaavien kannattaa vilkaista tätä informatiivista sivua. Mikäli taas kaipaat lisää vaihtoehtoja, kurkkaa listaa miehistä joita Carrie deittasi vähemmän aikaa ja vähemmän vakavasti. Muistattehan vielä David Duchovnyn esittämän lukioaikainen poikaystävän? Poliitikko Billin, joka tykkäsi kultaisista suihkuista? Jon Bon Jovin?!

Itse tiedän ihan takuulla ainakin sen, että Mr. Big ei ääntäni saa. Kuten ei myöskään Petrovsky. Häilynkin jossakin turvallisen Aidanin ja hauskan Bergerin välillä. Entäpä te?

Ilmoittakaa poikkispreferensseistänne kommenttiboksissa!

 

Ja tämän leikkimielisen gallupin jälkisanoiksi lisättäköön vielä, että en todellakaan ihannoi Carrieta tai tämän tapaa suhtautua ihmissuhteisiin. Nainen ei aina ole kovin miellyttävä, ja tekee monia typeriä virheitä.

Tahdotko välttää samat virheet? Ei hätää, The Frisky auttaa. Artikkeli How Not To Date Like Carrie Bradshaw jakaa monia hyviä neuvoja, jotka meidän kaikkien telkkariruudun ulkopuolella elämäämme elävien tulisi muistaa. Esimerkiksi: Drama doesn’t equal passion. Perfect doesn’t exist.

Word, sanon minä.

 

Kuvat: canada.com, guidespot.com, louchaz80.blogspot.com, fanpop.com

Kommentit (35)
  1. Kärsimättömänä menin jo laskemaan äänet ja ilmoittamaan gallupin tulokset, mutta jatkakaa ihmeessä oman suosikin hehkuttamista mikäli mieli tekee!

  2. Aidan tietty! En tykännyt yhtään Mr Bigistä ja Petrovskykin oli outo. Berger ihan jees, mutta onhan Aidan nyt kaikkien yläpuolella kolmisen metriä ainakin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *