Dickorate: Joulukuusen uusi look

Minulla ei ole ollut joulukuusta vuosikausiin, mutta siitä huolimatta tilasin juuri kasan kuusenkoristeita. Syytän Kiitän tästä Dickorate-nimistä brittifirmaa, joka valmistaa peniksen muotoisia joulukoristeita. Kuka muka voisi vastustaa kultahileistä kullikillutinta!

dickorate_goldenballs.jpg

Dickoraten nettisivut kertovat firman saaneen ”pehmeän ja mahdollisesti ennenaikaisen” alkunsa vuonna 2013, ja joulumallisto on julkaistu ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Mikä parasta, tämä porukka on myös hyvällä asialla – Dickorate tekee nimittäin yhteistyötä Orchid Cancer Appeal -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Orchid pyrkii muun muassa edistämään tietoisuutta eturauhas-, penis- ja kivessyövistä, ja 20% Dickoraten pippelikilluttimien tuotosta menee Orchidille. Tästä ei paljon penis parane!dickorate4_0.png

Ainoa valitettava puoli Dickoratessa on se, että suomalaiselle asiakkaalle kasvaa kyrpä otsaan (heh heh hee) kaupan postikulujen kohdalla – paketin postittaminen meille pohjolaan kustantaa nimittäin aika suolaiset 18 puntaa, siis noin 25 euroa. Kulut pysyvät kuitenkin samana koristeiden määrästä riippumatta, eli jos joulufallos houkuttaa, kannattaa pistää kimppatilaus vetämään yhdessä kavereiden tai vaikka sukulaisten kanssa.

Ja niille, jotka tasapuolisuuden nimissä pohtivat nyt myös vulvakoristeiden hankkimista – sellaisia löytyy ainakin Etsystä, esimerkiksi Feltmelons-kaupasta. Tässä alkaa pahasti näyttää siltä, että minun joulushoppailuni riistäytyy pian käsistä!

Kommentit (4)
  1. Tää blogi on ihan paras.

  2. Haa! Ei tarvitse odottaa pääsiäiseen, munapyhä onkin jo nyt! Tämä postaus pitää kyllä linkata Facebookiinkin…

    1. Kyllä – kunhan kerran hankkii sopivat koristeet, jokainen pyhä on munapyhä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *