Helluntaista viis, tai: Kesäheilan metsästyskausi

No Sex and the City

Jos ei heilaa helluntaina, niin ei koko kesänä, väittää vanha kansa. Minä siihen: paskanmarjat!

Nopeasti liikkuvassa nykymaailmassa heilakandidaattia tuskin tarvitsee lämpätä helluntaista asti voidakseen rillutella tämän kanssa läpi loman. Helluntainahan heilakausi vasta alkaa. Älkää siis peljätkö, te riiaamista vaille jääneet! Tilaisuuksia tulee varmasti lisää.

Summer lovin’ had me a blast / Summer lovin’ happened so fast, sanoivat Olivia Newton-John ja John Travoltakin jo aikoinaan. Ja Jemina komppaa. Kesä on pitkä ja kuuma, ja sitä on vielä jäljellä.

Täten julistan vuoden 2012 heilanmetsästyskauden virallisesti alkaneeksi!

Mitä mieltä te olette, siskot? Jos helluntaina ei käynyt mäihä, voiko kesäheilan löytää vielä myöhemminkin?

 

Kuva: luckyinlovenz.wordpress.com

Kommentit

Jos ei heilaa helluntaina, niin jono juhannuksena. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mielestäni paras "metsästyskausi" alkaa juhannuksesta. Suurin osa on lomilla ja rentoina ja omakin mieli on jo letkeän kesäinen :) Omat kesäromanssit ovat aina ajoittuneet heinäkuulle. (Ja loppuneet syyskuussa.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Parhaan kommentin minkä kuulin kun asiaa pohdin.. "Jos ei heilaa helluntaina, voi olla koko kesän kenen kanssa vaan!"

Chili (Ei varmistettu)

Pilke silmäkulmassa uskon, että kyllä vanha kansa tietää. Nimittäin kesä on kyllä selkeästi sellaista heilastelukautta ja oman kokemukseni mukaan se heilastelu tapaa alkaa jo kun puun lehdet vihertää ja terassit aukeaa. Ne jotka jo siinä vaiheessa ovat avoimia riiustelupuuhiin, on sitä varmimmin myöhemminkin. Jos ei nyt sitten tosiaan kapsahda siihen ensiksi kohdattuun. Tosin tunnen kyllä suurta viehätystä myös Vimin uutta sanontaa kohtaan. Molempi parempi!

Ikisinkku (Ei varmistettu)

Itselläni on ainakin pitänyt aina paikkansa se, että jos on helluton helluntai niin ei kesälläkään mitään satunnaista seuraa kummempaa ole :D ja tartteeko ollakaan? Helpompi suunnitella kesämenot, kun ei tartte jotain miestä ajatella.

Jemina
No Sex and the City

Vim, mainio esimerkki positiivisesta ajattelusta! Heilattomat hankkikoot siis jo valmiiksi sellaisen kelan jonotusnumeroja. Niitä voi sitten alkaa jakaa juhannuksen tienoilla, ja jonossa säilyy kuri ja järjestys!

Vierailija, rento fiilis kieltämättä auttaa asiaa. Ja auttaisikohan pari juhannustaikaakin...

Vierailija, tuo on loistava! Täytyy ihan kirjoittaa muistiin. Kaikille mummojen kiusaamille sinkkutytöille tämä one-liner mieleen, jotta sitä voi viljellä sitten sukujuhlissa joissa heilatilanteesta jatkuvasti tiedustellaan.

Chili, kesä on ehdottomasti heilastelukauden aatelia! Kolminkertainen hurraahuuto vihertäville puille, avoimille terasseille ja loputtomille heilastelumahdollisuuksille!

Ikisinkku, ei tosiaan tarvitsekaan! Mikäs sen hauskempaa kuin viilettää vapaalla koko kesä. Jotenkin se tuntuu huomattavasti miellyttävämmältä niin, heinäkuun helteissä, kuin vaikkapa marraskuun loskassa tallustaessa...

 

Kommentoi