Helluntaista viis, tai: Kesäheilan metsästyskausi

Jos ei heilaa helluntaina, niin ei koko kesänä, väittää vanha kansa. Minä siihen: paskanmarjat!

Nopeasti liikkuvassa nykymaailmassa heilakandidaattia tuskin tarvitsee lämpätä helluntaista asti voidakseen rillutella tämän kanssa läpi loman. Helluntainahan heilakausi vasta alkaa. Älkää siis peljätkö, te riiaamista vaille jääneet! Tilaisuuksia tulee varmasti lisää.

heila.jpg

Summer lovin’ had me a blast / Summer lovin’ happened so fast, sanoivat Olivia Newton-John ja John Travoltakin jo aikoinaan. Ja Jemina komppaa. Kesä on pitkä ja kuuma, ja sitä on vielä jäljellä.

Täten julistan vuoden 2012 heilanmetsästyskauden virallisesti alkaneeksi!

Mitä mieltä te olette, siskot? Jos helluntaina ei käynyt mäihä, voiko kesäheilan löytää vielä myöhemminkin?

 

Kuva: luckyinlovenz.wordpress.com

Kommentit (6)
 1. Vim, mainio esimerkki positiivisesta ajattelusta! Heilattomat hankkikoot siis jo valmiiksi sellaisen kelan jonotusnumeroja. Niitä voi sitten alkaa jakaa juhannuksen tienoilla, ja jonossa säilyy kuri ja järjestys!

  Vierailija, rento fiilis kieltämättä auttaa asiaa. Ja auttaisikohan pari juhannustaikaakin…

  Vierailija, tuo on loistava! Täytyy ihan kirjoittaa muistiin. Kaikille mummojen kiusaamille sinkkutytöille tämä one-liner mieleen, jotta sitä voi viljellä sitten sukujuhlissa joissa heilatilanteesta jatkuvasti tiedustellaan.

  Chili, kesä on ehdottomasti heilastelukauden aatelia! Kolminkertainen hurraahuuto vihertäville puille, avoimille terasseille ja loputtomille heilastelumahdollisuuksille!

  Ikisinkku, ei tosiaan tarvitsekaan! Mikäs sen hauskempaa kuin viilettää vapaalla koko kesä. Jotenkin se tuntuu huomattavasti miellyttävämmältä niin, heinäkuun helteissä, kuin vaikkapa marraskuun loskassa tallustaessa…

   

 2. Itselläni on ainakin pitänyt aina paikkansa se, että jos on helluton helluntai niin ei kesälläkään mitään satunnaista seuraa kummempaa ole 😀 ja tartteeko ollakaan? Helpompi suunnitella kesämenot, kun ei tartte jotain miestä ajatella.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *