Hysterical literature: Orgasmi videolla

Eilisessä linkkilistauksessa pyysin lukijoita jakamaan hyviä linkkejä, ja mitä sainkaan! Eräs vierailija vinkkasi Clayton Cubbitt-nimisen valokuvaajan Hysterical Literature-projektista. Tämä taideproggis koostuu yksinkertaisista videoista, joissa kussakin yksi nainen istuu pöydän ääressä ja lukee kameralle ääneen lempikirjaansa… Samalla kun häntä kiihotetaan orgasmiin.

Videot ovat hellyyttäviä, hauskoja, kiihottaviakin. Samalla ne tuntuvat kuitenkin taiteelta, joltakin kauniilta ja ihmeellisen intiimiltä.

https://www.youtube.com/embed/PQuT-Xfyk3o?list=PLD57A3F06992FF94E” height=”315″ frameborder=”0″ width=”560″>

Jokainen video on eri mittainen – ihan siitä yksinkertaisesta ja ymmärrettävästä syystä, että kunkin naisen matka orgasmiin on erimittainen. Videoista pisimmätkin kannattaa jaksaessaan katsoa kokonaan, sillä silloin saa seurata sitä miten naisten lukutapa vähitellen muuttuu, sanat alkavat katkeilla raskaan hengityksen ja pienten äännähdysten tieltä, ja lopulta jäävät kokonaan. Kyseessä on kerrassaan hypnoottinen prosessi! 

Kärsimättömiä katselijoita (joihin itsekin yleensä kuulun) suosittelemaan katsomaan alun, jossa videoitava nainen esittelee itsensä ja lukemansa kirjan, pieniä pätkiä videon keskivaiheilta, ja sitten loppuminuutit. Etenkin videot niin sanotusti kruunaavat orgasmit ovat hienoja. Siinä saavat kirjat kyytiä!

Ja mitä tahansa teettekin, älkää vahingossakaan skipatko eeppisen loppuhuipennuksen jälkeen seuraavaa osiota: lauettuaan naiset esittelevät itsensä uudelleen ja reagoivat lisäksi spontaanisti siihen mitä juuri tapahtui. ”Oh my fucking god, that was the best thing of my life”, kikattaa esimerkiksi Solé.

Kaikki videot voi katsoa Cubbittin YouTube-sivulla, ja samaan syssyyn suosittelen myös Salonin artikkelia Turning orgasm into art.

 

Kommentit (11)
  1. mietiskelijä
    13.10.2014, 08:18

    Videot olivat mielenkiintoinen kokeilu. Ehkä ne olivat myös taidetta? Mielestani tärlkeintä vidoissa on se, että orgasmi ei ole vain sisäisestä kekemuksesta riippuvainen vaan, että mekaaninen ärsyke laukaisee orgasmin, siis se on fysiologinen ilmiö. Mielenkiinotista on myös se, että videot poistavat monia ennakkluuloja naisten orgasmista. Myönnän, että se on miehelle aina mystiunen tapahtuma. Mautin itse naisen orgasmista ja sen tuottamisesta, miksi siis en nauttisi naisen orgasmin katsomisesta.

  2. Vierailija, heh, hyvin sanottu. Kukapa ei!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *