Ideoita Halloween-asuksi: Seksikäs lyhtypylväs tai tuhma trumpetti

Halloween ilmeisesti lähestyy taas, sillä kaupat pursuavat paitsi kaikenlaista typerää kurpitsa- ja kummitusaiheista krääsää, myös mitä epäilyttävämpiä Halloween-asuja. En ehkä ikinä lakkaa kummastelemasta sitä miten kauhuteemasta sujuvasti siirryttiin siihen, että naisen tulee pukeutua Seksikäs Asia X -asuun. (Muistatteko viime vuoden kuuman Ebola-sairaanhoitajan? Se osoittautui onneksi läpäksi, mutta ei totta puhuakseni olisi hirveästi hämmästyttänyt minua vaikka olisi ollut oikeakin.) Siltä varalta, että mietit parhaillaan kuumeisesti miksi seksikkääksi asiaksi voisit tänä vuonna pukeutua, tässä netistä bongaamani kätsä kaavio jonka avulla asusta päättää:

sexyhalloween.png

Ja ennen kuin tuomitsette kaavion liian överinä, haluan vain kertoa teille tämän: seksikäs Donald Trump -asu on jo olemassa.

Oma suosikkini näistä on luultavasti tuhma trumpetti. Likainen voileipä kuulostaa aika houkuttelevalta sekin. Ja sitten on tietysti tuo viettelevä saukko… Niin monia hyviä vaihtoehtoja! Ja vain yksi Halloween vuodessa! Siis ihan hirveen traagista!

Tosiasiassa veikkaan jättäväni kemuttamisen väliin tänä vuonna, mutta yksi asia on varma: jos yhtäkkiä päätänkin repäistä ja lähteä naamiaisiin, tulee minusta ihan saletisti supersankariballerina.

 

Kuva: The Poke

Kommentit (18)
  1. Seksikäs patteri olisi kyllä ollut ihan ykkösasu, jos olisi tänä vuonna juhlittu halloweenia. Muksu olisi voinut sitten olla vaikka se patterin nuppi, kun se saa mut aika usein väännettyä (negatiivisessa mielessä) käymään kuumana!
    Mun mielestä silti paras Halloween -asu on tämä facesta bongaamani: ”This year I’ll be mentally stable. No one will ever know it’s me!”

  2. Haa, ja tästä vielä lisää idiksiä seksyihin asuihin:

    Sexy poo! Sexy Fetus! Sexy Late Stage Syphilis!

    MITEN NÄISTÄ VOISI MUKA VALITA VAIN YHDEN?

    MIKSEI HALLOWEEN VOI OLLA JOKA PÄIVÄ???

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *