Kassit tiskiin, tai: Japanilainen hedelmällisyysjuhla

Eilisen Iltalehti kertoi Japanissa vietettävästä Kanamara Matsurista, eli teräksisen falloksen festivaalista. Hedemällisyysjuhla näyttää aika mielenkiintoiselta tapahtumalta – siellä lyödään suurempia häpeilemättä penis pöytään ja kassit tiskiin!

peniss.jpg

peniss2.jpg

Minä pidän toki peniksistä, ja olen monen monta sellaista elämäni aikana nähnyt, mutta onhan moinen bilettely silti näin pohjoismaisesta näkökulmasta aikamoista. Melkein punastuttaa. Tässähän tnntee itsensä ihan siveydensipuliksi!

peniss3.jpg

Aihetta googlaillessani sain muuten ilokseni sain tietää, että hedelmällisyyskysymyksessä ollaan Japanissa oikein tasa-arvoisia – maassa vietetään nimittäin myös vaginajuhlaa. Kiva, että pimpitkin muistetaan! Global Post kertoo kyseisen tapahtuman sisällöstä muun muassa näin:

”In the morning, children carry a small vagina to the Ogata shrine. Later, some 40 grown men strain under the weight of a massive vagina while carrying it to the shrine in the main parade. They’re followed by two smaller vagina litters.

Festivaalista muistui mieleen taitelija Mimosa Palen taannoinen Mobile Female Monument -performanssi. Silloinhan Helsingin kadulla seikkaili tällainen jättimäinen vulva:

vagg.jpg

 

Ei voi muuta sanoa kuin että kolminkertainen hurraahuuto niin japanilaisille perinteille kuin suomalaisille performanssitaiteilijoillekin. Sukuelimemme ovat iloinen asia – juhlitaan niitä!

 

Kuvat: globalpost.com, outsiderjapan.pbworks.com, hs.fi

Kommentit (4)
  1. häkkilintu, aivan! 😀

  2. Kulttuurien moninaisuus on kieltämättä mainioita, tässäkin taas yksi todiste. Kiitos tästä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *