Kätevä testi, tai: Should you catcall her?

Enpä olisi uskonut näkeväni tätä päivää: meikä linkkaamassa johonkin Playboyn nettisivulla julkaistuun. Mutta menköön nyt tämän kerran. Tämä Shea Straussin Should you catcall her?-flowchart on meinaan niin hyvä.

catcall_sheastrauss.jpg

Tässäpä siis ajattelemisen aihetta kaikille kadulla kanssaihmisilleen sopimattomia huuteleville miehille ihmisille. Is she literally a cat?

 

Kuva: Shea Strauss / Playboy

Kommentit (2)
  1. Tuo kaavio veti jotenkin niin sanattomaksi, etten osaa sanoa tähän hätään nyt mitään järkevää.

    Mutta oikeastaan mun piti vaan tulla kehumaan tätä blogia! Ihan mieletöntä settiä niin sisällön kuin kirjoitustyylinkin puolesta. Ja vielä täysin oikein kirjoitettuna – kielipoliisitäti antaa 10 papukaijamerkkiä! Oli pakko lukea kaikki postaukset, kun en vaan voinut lopettaa: muutama päivä siihen 71 sivun pläräämiseen meni, mutta kyllä kannatti. Mahtavaa että kirjoitat niin monipuolisesti eri aiheista, ja tuo huumoripuolikin uppoaa meikäläiseen ihan totaalisesti. Jos blogeissa olisi tykkää-nappi, niin kyllä painaisin ja moneen kertaan (pun intended ;)).

    <3

    1. Toinen kielipoliisitäti täällä kiittää ja kumartaa oikein syvään – meinaan notta mikä valtava kohteliaisuus! Tällaiset kommentit piristävät aina, enemmän kuin osaan edes ilmaista. Toivottavasti siis palaat vielä uudemmankin kerran lukemaan ja kommentoimaan. Teidän ihanien ja fiksujen lukijoiden vuoksihan meikä tätä hommaa tekee!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *