Katso kohukuvat: 900 miestä pukeutui samanlaiseen asuun!

Suomen itsenäisyyden juhlinnassa on sellainen jännä piirre, että siinä keskitytään vuosi vuodelta lähinnä naisten vaateparsien ruotimiseen. Ja kuten kaikki tietävät, kamalinta mahdollista juhlassa on tietysti se, jos vahingossa päälle sattuu samanlaiset vaatteet kuin jollakulla toisella. Iltalehti mehusteli tällä mahdollisuudella jo etukäteen jutullaan Onneton yhteensattuma Linnan juhlissa – sama puku ollut jopa 11 vieraalla. Kyseisen jutun kuvituksena nähtiin pari samanlaista klänninkiä, ja se on ilmeisesti ihan hirveää. Mutta tiedättekös: itse kun tarkkailin juhlista otettuja kuvia, silmääni sattui vielä pahempi ja vieläpä säännöllisesti toistuva muotimoka, josta kuitenkin vaietaan vuosi toisensa jälkeen. Missä esimerkiksi kohu näistä kolmesta herrasta, jotka saapastelivat paikalle ihan muina miehinä, sataprosenttisesti samanlaiset rätit niskassa:

linnanjuhlat1.png

Yksi pyrki näköjään erottumaan sillä, että oli laittanut jotkut hilut rintapieleen roikkumaan, mutta hämäysyritys on ihan turha – kaikkihan me nähdään, että tässä tepastelee täydelliset tekstiilikolmoset! Kerhoon on myös tunkua, sillä myös näillä kavereilla näyttäisi olevan tismalleen samat releet yllä:

linnanjuhlat3.png

Eikä siinä vielä kaikki! Tsekkaa jos et usko! Myös tämän herraköörin kohdalla oli käynyt onneton yhteensattuma, ja he olivat kaikki pukeutuneet prikulleen samaan asuun hekin. MISSÄ MUOTIPOLIISIT SILLOIN KUN HEITÄ TODELLA TARVITTAISIIN?

linnanjuhlat4.png

Koska Linnaan kutsutaan vuosittain n. 1800 vierasta, voinemme olettaa että heistä noin 900:lla oli enemmän tai vähemmän samanlainen asu päällään – siis juuri tällainen kuin näissä ylläolevissa kuvissa.

MIKSI minun pitää välittää siitä millainen mekko kenelläkin on, ja että onhan se varmasti uusi ja ihan erilainen kuin muilla, kun samaan aikaan samalla punaisella matolla tepastelee lähes tuhat miestä samanlaisissa vaatteissa – eikä kukaan sano asiasta mitään?

 

Kuvat: Iltalehti ja Iltasanomat

 

Psst! Olethan jo muistanut seurata blogia myös Facebookissa ja Bloglovinissa?

Kommentit (11)
 1. Mikä pahinta, heillä oli viime vuonna samat puvut!!

  1. TOTTA! Tässäkin taas nähdään, miten maailmassa on virhe: kun Halonen taannoin esiintyi Linnan juhlissa mekossa jota oli käyttänyt myös kaksi vuotta aiemmin, jaksettiin siitäkin keuhkota vaikka kuinka. Ja sitten kukaan ei sano mitään, vaikka nämä 900 MIESTÄ SAAPUVAT PAIKALLE VUOSI TOISENSA JÄLKEEN AINA SAMOISSA RYTKYISSÄ.

   Jumalauta.

 2. Alakerran naapuri
  8.12.2016, 13:34

  Hah hah hah. Peukku.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *