Kerro tunteet hellän sydämen, tai: Rakkauskirje julkkikselle

No Sex and the City

En juurikaan perusta ystävänpäivästä, mutta tänä vuonna se on huomattavasti normaalia mielenkiintoisempi - Hesarin Nyt-liite pyytää lukijoitaan raapustamaan rakkauskirjeitä julkkisihastuksille. Ja lupaavatpa nuo toimittajiksi naamioituneet pienet amorit vielä koettaa saada tunteiden kohteelta vastauksenkin!

Nyt-liite kaipaa apuasi! Lähetä kirje omalle julkkisihastuksellesi, niin me hankimme vastauksen.

Oli kyse sitten tosirakkaudesta, pienestä ihastuksesta, kunnioituksesta tai halusta ihan vain kiittää jostain – nyt on oikea aika kirjoittaa.

Viesti voi olla Anna Abreulle tai Kari Hotakaiselle, Teuvo Hakkaraiselle tai Munamiehelle, Palefacelle tai Mannalle – kenelle tahansa tunnetulle suomalaiselle. Teemme parhaamme hankkiaksemme koskettavimpiin, hauskimpiin, rehellisimpiin ja nokkelimpiin viesteihin vastaukset. Parhaat kirjeenvaihdot julkaisemme ystävänpäivän numerossa.

Idea on houkutteleva jo tuon mahdollisen vastauksen vuoksi. Olen meinaan raapustanut vuosien varrella yhden jos toisenkin rakkauskirjeen, vaan vastausta en ole saanut koskaan. Tässäpä siis tilaisuuteni!

Koska epäilen kuitenkin, ettei edes Nyt saisi Johnny Deppiä kirjoittamaan minulle post it -lappustakaan, saati sitten kunnon kirjettä, pitänee pysyttäytyä kotimaisissa julkkiksissa. Pitäisiköhän ammentaa menneisyydestä ja kirjoittaa Sulandarin Arille esiteini-Jeminan tyyliin?

...Vaiko sittenkin jotain ihan pikkuisen vähemmän noloa?

 

Kenelle te kirjoittaisitte rakkauskirjeen?

Ps. Kirjeiden tulee olla perillä viimeistään huomenna, joten nyt äkkiä kynät sauhuamaan!

 

Kuva: etsy.com/shop/hipposdream

Kommentit

Anna Karhubear

Meinasin itsekin riipustaa rakkauskirjeen... mutta sitten en keksinyt, että kenelle suomalaiselle. Höh. Viisi vuotta sitten olisin kirjoittanut Juha Itkoselle, kymmenen vuotta sitten varmaan Joel Melasniemelle ja viisitoista vuotta sitten (köh!) Rasmuksen Laurille. Ihan kiva kyllä lukea sitten tuo juttu ja nähdä, keitä siihen on valittu!

Jemina
No Sex and the City

Oo, Joel Melasniemi! Rasmuksen Lauri! Hyviä vaihtoehtoja molemmat. Tai peittoavat ainakin Sulanderin...

Ja minulla on ihan sama ongelma - olen miettinyt pääni puhki, että kenelle nykyminä voisi kirjeen kirjoittaa, enkä oikein ole keksiä. Voisiko olla niin kammottavasti, että aika on ajanut julkkisihastusten ohi? Tai että ainakaan emme enää kykene rustailemaan heille kirjeitä kuten joskus silloin lempparipoikabändin söpönassulle?

Ää, en kestä! Haluan yhä ihastua silmittömästi saavuttamattomiin tapauksiin, mutta jotenkin sellaisella höperön uskolla, että voisin saavuttamattomuudestaan huolimatta kirjoittaa heille rakkauskirjeitä!

Herra Ylpölle se lähtisi. (tähän sellainen hymiö missä on sydämet silmien tilalla)

Jemina
No Sex and the City

Titiu, perin ymmärrettävä valinta sekin! Kyllähän näitä suomalaisiakin ihanuuksia nyt löytyy, kun asiaa oikein alkaa ajatella.

Kommentoi