Kerro tunteet hellän sydämen, tai: Rakkauskirje julkkikselle

En juurikaan perusta ystävänpäivästä, mutta tänä vuonna se on huomattavasti normaalia mielenkiintoisempi – Hesarin Nyt-liite pyytää lukijoitaan raapustamaan rakkauskirjeitä julkkisihastuksille. Ja lupaavatpa nuo toimittajiksi naamioituneet pienet amorit vielä koettaa saada tunteiden kohteelta vastauksenkin!

boy.jpg

Nyt-liite kaipaa apuasi! Lähetä kirje omalle julkkisihastuksellesi, niin me hankimme vastauksen.

Oli kyse sitten tosirakkaudesta, pienestä ihastuksesta, kunnioituksesta tai halusta ihan vain kiittää jostain – nyt on oikea aika kirjoittaa.

Viesti voi olla Anna Abreulle tai Kari Hotakaiselle, Teuvo Hakkaraiselle tai Munamiehelle, Palefacelle tai Mannalle – kenelle tahansa tunnetulle suomalaiselle. Teemme parhaamme hankkiaksemme koskettavimpiin, hauskimpiin, rehellisimpiin ja nokkelimpiin viesteihin vastaukset. Parhaat kirjeenvaihdot julkaisemme ystävänpäivän numerossa.

Idea on houkutteleva jo tuon mahdollisen vastauksen vuoksi. Olen meinaan raapustanut vuosien varrella yhden jos toisenkin rakkauskirjeen, vaan vastausta en ole saanut koskaan. Tässäpä siis tilaisuuteni!

Koska epäilen kuitenkin, ettei edes Nyt saisi Johnny Deppiä kirjoittamaan minulle post it -lappustakaan, saati sitten kunnon kirjettä, pitänee pysyttäytyä kotimaisissa julkkiksissa. Pitäisiköhän ammentaa menneisyydestä ja kirjoittaa Sulandarin Arille esiteini-Jeminan tyyliin?

ari.jpg

…Vaiko sittenkin jotain ihan pikkuisen vähemmän noloa?

 

Kenelle te kirjoittaisitte rakkauskirjeen?

Ps. Kirjeiden tulee olla perillä viimeistään huomenna, joten nyt äkkiä kynät sauhuamaan!

 

Kuva: etsy.com/shop/hipposdream

Kommentit (4)
  1. Titiu, perin ymmärrettävä valinta sekin! Kyllähän näitä suomalaisiakin ihanuuksia nyt löytyy, kun asiaa oikein alkaa ajatella.

  2. Herra Ylpölle se lähtisi. (tähän sellainen hymiö missä on sydämet silmien tilalla)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *