Kuumaa postia, tai: Yllätyspaketti RFSU:lta

Onko mitään hirveämpää kuin sateinen alkuviikko? kysyy tämä bloggaaja retorisesti tänään. Ja vastaa sitten itse: On. Nimittäin sateinen tenttiviikon alkuviikko. Ihan epätoivon suohon ei sentään ole tarvinnut vielä vaipua, sillä posti toi aamulla piristystä päivääni – RFSU:n minulle lähettämän paketin, jonka avaaminen oli vähän kuin synttärit, joulu, juhannus ja pääsiäinen kaikki yhdellä kertaa.

rfsu.jpgPaketista vyöryi ulos putelikaupalla niin liukuvoidetta, vastikään lanseeratun Sense Me-sarjan hierontaliukkareita kuin stimuloivaa geeliäkin – ja tuo pinkki nutipää tuossa kuvan alakulmassa, sehän on geiskuula!

Kyllä nyt lähtivät tenttiviikon fiilikset ihan uuteen nousuun.

Erityisen mukavaa tästä ylläripaketista tekee se, että arvostan RFSU:ta todella paljon. Nykyään monet taitavat tuntea RFSU:n lähinnä kondomeista ja muista seksituotteista, mutta järjestö perustettiin 1930-luvulla (!) alunperin ajamaan sellaisia radikaaleja ja ihania asioita kuin aborttioikeutta ja loppua homoseksuaalisuuden kriminalisoinnille. What’s not to love! Yhä edelleen RFSU:n tuotteiden myynnillä rahoitetaan juuri seksiin liittyvää valistus- ja kehitystyötä.

Järjestön sivustolla sen ideologiasta ja toiminnasta kerrotaan näin:

RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteenmuokkausta, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. RFSU on puoluepoliittisesti, ammatillisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton aatteellinen järjestö, jonka tavoitteena on avoimen ja positiivisen ilmapiirin luominen seksiä ja parisuhdetta koskevissa kysymyksissä. Lähtökohtanamme on jokaisen vapaus olla juuri sitä mitä on, elää niin kuin haluaa elää ja nauttia juuri siten kuin haluaa.

RFSU-järjestö kouluttaa opettajia ja hoitohenkilökuntaa, järjestää kursseja ja debatteja, toimii poliittisena vaikuttajana mm. abortti-, ehkäisy- ja seksuaalivähemmistöjä koskevissa asioissa. Järjestö tekee kansainvälistä työtä tukemalla paikallisesti toimivia järjestöjä.

Haluamme tarjota mahdollisuuden parempaan ja terveellisempään elämään paremman seksuaaliterveyden kautta. Kondomin käytön edistäminen kuuluu yhtenä osana työhömme, sillä se suojaa sekä taudeilta että raskaudelta. Asiatieto on toinen tärkeä osa. Haluamme, että jokaisella yksilöllä on niin paljon tietoa, että hän voi tehdä omat valintansa itse. Vain se, joka tuntee eri vaihtoehdot voi aidosti itse päättää omasta elämästään.

Minä siihen:

britney.gif

Kyllä tässä on kuulkaa sellainen suhtautuminen seksiin ja sellainen maailmankuva, jonka takana ainakin minä voin seistä sataprosenttisesti. Ja lisättäköön loppukaneetiksi vielä päivän hauska pieni fakta: tiesittekö, että RFSU:n perustaja, kertakaikkisen hienolta naiselta kuulostava Elise Ottesen-Jensen, oli anarkisti? Minä opin tämän vasta viisi minuuttia sitten Wikipediasta, mutta myönnän tiedon saavan minut suhtautumaan järjestöön entistä positiivisemmin.

Kommentit (9)
 1. Heh, mä taidan saada saman paketin 🙂 Ja kyllä meinasin testata kaikki ja raportoida myös! 😀 

  1. Anna Blue Eyes
   24.3.2015, 15:37

   Paketti saapui myös tännekin, mutta hieman eri sisällöllä! Eli saat Cougar ihan rauhassa vielä vähän jännäillä, mitä omastasi löytyy, vaikka Jemina jo nämä esitteli.

   Vähän toivon, ettei erilaiset paketit sisältäneet mitään henkilökohtaista harkintaa lahjansaaja mielessä. Nimimerkillä Digitaalinen raskaustesti.

   1. Heh, no mä varmaan saan sitten valikoiman kondomeja… 😀 

    1. Anna Blue Eyes
     24.3.2015, 15:46

     No oli niitäkin tuossa reippaasti 😀 Ehkä testi on pientä lisämotivaatiota käyttää niitä. Kun blogissani on puhuttu ongelmista miesten & kumien kanssa, niin jatkossa voin sitten näyttää noita kahta pakettia, että miten on, kumpaa haluat käytettävän 😀 

   2. Minä ehdin jo miettimään, että äitikö siellä on paketin sisällön takana – omastani kun löytyi meinaan ovulaatiotesti… Tästä voinemme päätellä, että snadisti hakuammunnalla on RFSU:lla pakettien suhteen menty. 🙂

    1. Anna Blue Eyes
     24.3.2015, 16:20

     Hyvä vaan, pointtihan se on tutkailla juttuja, joita ei ehkä (ainakaan kaikkia) muuten tulisi ostettua 🙂

  2. Tännekin saapui samainen paketti! Ja onhan sisältöä päästy ja testailemaan käytännössäkin 😉

   -Y

 2. Uulalaa mä oon niin kometiikkablogi-ihminen, että aloin heti toivomaan postausta, jossa vähän avartaisit paketin sisältöä ja miten toimivat. Muutama tuote on semmonen et ois ehkä ihan kiva, mut en jostain syystä sokkona viiti ostaa. 

  1. Laitan idean korvan taakse! Yleensä kerron tarkemmin vain tuotteista (olivat ne sitten kortsuja, kirjoja tai mitä tahansa siltä väliltä) joita olen itse kokeillut ja jotka olen hyväksi havainnut, ja siksi esimerkiksi tässä yhteydessä en vielä sanonut sen kummempaa. Mutta yritän muistaa palata asiaan, heti kunhan olen laittanut putelit testiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *