Menovinkki, tai: Turvaseksibileet

Oletko opiskelija ja sijaitset Tampereella? Siinä tapauksessa korvat hörölle! Minna tiesi nimittäin vinkata meille huomenna Tampereella järjestettävistä Turvaseksibileistä. Tapahtumakuvauksen mukaan näiden opiskelijabailujen koko tuotto annetaan suomalaiseen nuorten seksuaaliterveystyöhön. Hurraahuuto sille!

bile.jpg

Idea on mielestäni loistava – opiskelijathan tunnetusti tykkäävät juhlimisesta, ja toivottavasti tykkäävät myös turvaseksistä. Ja niinpä looginen päättelyketju johtaa siihen, että ainoa näitä asioita kovempi juttu on niiden yhdistäminen. Kerrassaan nerokasta.

Mitä enemmän asiaa ajattelen, sitä enemmän olen muuttua kateudesta vihreäksi, itse kun en satu olemaan tamperelainen opiskelija enkä siten pääse osalliseksi tähän hyvän asian puolesta kemuttamiseen. Mutta ehkä kateuden voisi kääntää joksikin positiiviseksi ja alkaa sen sijaan järjestää turvaseksibileitä useammallakin paikkakunnalla?

Ainakin minä tiedän nyt mikä seuraavien syntymäpäiväjuhlieni teema tulee olemaan. Että ihan silleen varoituksena vaan, kaverit.

 

Kuva: facebook.com

Kommentit (6)
 1. Ootko huomannu, että Yle Areenassa on sarja seksitautien klinikalla?! 😀 Taidat kyllä asua ulkomailla, joten en tiedä pystytkö näkemään Areenasta noita ohjelmia, mutta ajattelin että sua saattais ehkä kiinnostaa? 😀

  1. Oho, no todellakin kiinnostaa! Hyvin siis arvattu. Vaikka välillä vähän huolestuttaakin, että onko tää nyt ihan ok: jengi katsoo seksitautiklinikkaohjelmia ja kelaa ensimmäisenä, että hei täähän kiinnostais Jeminaa…! 😀

   En tosiaan ole ihan varma pääsenkö kurkkimaan Areenaa näin Suomen rajojen ulkopuolelta käsin, mutta tsiigaan ehdottomasti josko joku keino olisi. Kiitos siis vinkistä!

   1. Wihii 😀 hei, mut et oo ainoo jota se kiinnostaa! 😀 Mä ainaki aion kattoo kaikki jaksot! Siinä on kyllä niin mielenkiintosia tyyppejä, että huh huh… Esim. siinä yks nuori tyttö sanoo, että ei halua sellasta mainetta, että hän kieltäytyy seksistä sen takia, että kortsua ei kätyetä… öö, siis mitä?! Niistä tyypeistä sais kyllä varmaan hyviä jutun aiheita tänne 😀 mutta kyllä toi ohjelma kuitenki alko huolestuttamaan, kuinka välinpitämättömiä ihmiset on omasta ja muiden terveydestä 🙁

 2. Seksivirkailija - Oulu
  29.10.2013, 21:29

  Mikäli Tampere ei tavoita pientä ihmistä tai päinvastoin, vastaavat pirskeet FiMSIC:n toimesta järjestettiin Oulussa pari viikkoa sitten ja jatkoa seuraa Kuopiossa ja Turussa ennen vuodenvaihdetta. Käyttäkäähän ihmiset kondomia. (;

  1. Hyvä vinkki, kiitos! Ja jos tiedossasi sattuu olemaan tarkempia tapahtumatietoja sisältävä saitti, niin vinkkaahan ihmeessä siitäkin!

   1. Turun seksivirkailija
    30.10.2013, 06:48
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *