Päivän hämmennys, tai: Uudelleen neitseytymisestä

Otsikko Iltasanomissa: Unelmien poikamies neitseytyi uudelleen.

Häh?

lukko.jpg

Itse juttu tarkensi, että kyseinen mies oli päättänyt olla harrastamatta (enempää) seksiä ennen avioliittoa. ”Teknisesti ottaen mies menetti poikuutensa jo opiskeluaikoina, mutta on sittemmin löytänyt uskon. Ilmeisesti tämän kokemuksensa yhteydessä hän on päättänyt, että on taas uudelleen neitsyt.”

Eihän tässä edes tiedä mistä aloittaa, kun homma hämmentää niin monelta kantilta. Esimerkiksi:

Miten ihmeessä tämä hörhö voi kuvitella, että seksistä pidättäytyminen tekee hänestä jotenkin maagisesti uudelleen neitsyen?

Miksi ihmeessä tämä lehti otsikoi juttunsa näin, mitään tarkoittamatonta höpöhöpö-termiä käyttäen? Onko tämä nyt sitä klikkausjournalismia? Surullista kyllä, se tosiaan sitten toiminee – klikkasinhan minäkin.

Miksi ylipäänsä puhutaan uudelleen neitseytymisestä, kun moista ei todellakaan ole olemassa? (En siis laske immenkalvon korjausleikkauksia neitseytymiseksi – kyseessähän on tosiaan leikkaus, eivätkä leikkaukset kelaa aikaa takaisinpäin tai peruuta jo tapahtuneita asioita.)

Ja ennen kaikkea – mikä ihme siinä neitsyydessä muka on niin hienoa?

 

Kuva: twitarted.blogspot.com

Kommentit (20)
  1. Neitsyysmyyttiin liittyy paljon kulttuurista taakkaa.
    ”puhtaus” ”hyveellisyys” ”viattomuus” joita sitten pitää ”varjella” ja ”säilyttää” Eli toisin sanoen neitsyysmyytistä aiheutuva naisten seksuaalisuuden kontrollointi, on se kaikista vastenmielisin juttu.

    Muuten kenenkään neitsyydet tai neitseettömyydet tai jopa neitseytymiset eivät kiinnosta minua, niin kauan kuin se on vain ja ainoastaan ko henkilön oma asia.

  2. Jemina: Joo, mä oon kans kuullu tosta että saatetaan harrastaa anaaliseksiä, koska muuta ei voi tehdä neitsyyden menettämisen pelossa, huhhuh. Ja kiitos kirjavinkistä! Olen kuullut tuosta ennenkin, mutta nyt pitää lisätä se kyllä luettavien listaan, että muistan sen olemassaolon jatkossakin.

    Ja Kukkis: Ei se eka kerta välttämättä tunnu missään – ainakaan pahalla tavalla. 🙂 Eikä kaikki tosiaankaan vuoda verta. Itse esim en, ja tunne oli hämmentävän hyvä, koska toki odotin jotain aivan kamalaa kipua. Itseasiassa tunne oli juuri sellainen, mitä seksiltä parhaimmillaan olin (siinä vaiheessa elämää!) odottanutkin. Ja niin, tästä esimerkkinä myös yllä kaislan tarina. ^^

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *