Päivän naurut, tai: Naisellisista naisista

No Sex and the City

Röhönauruilla alkava aamu on hyvä aamu, ja tästä hyvästä aamusta tulee kiittämän Pin the Fuck Ups-blogia. Nämä reteät mimmit ovat nimittäneet ottaneet miesasiamies Henry Laasasen opeista onkeensa ja opetelleet naisellisiksi. Ja jotta me muutkin kykenisimme moiseen urotekoon, ovat neidot tehneet avuksemme hienon kuvatutoriaalin. Tänks, sisters!

- Naisellinen nainen ei puhu kovaan ääneen tai käytä vulgaaria kieltä. Hän ei puhu sopimattomista aiheista.

- Naisellinen nainen on kohtelias ja tarvitsee miestä puolustamaan itseään. Hän puhuu miehelle pehmeästi kuin vauvalle. Hänessä ei ole aggressiivisuutta, pelottomuutta tai voimaa.

Kannattaa kurkata loputkin Näin sinustakin tulee naisellinen nainen-tutoriaalista täältä. En kuitenkaan suosittele kahvin juomista samaan aikaan, sillä muuten saattaa pian löytää kahvinsa läppärin näytölle purskautettuna. Ja sehän ei olisi lainkaan naisellista se!

 

 

Kuva: pinthefuckups.blogspot.com
 

Kommentit

nansk

Aaaaahhhahhahhahha ei saakeli :D Loistavia, kiitos heille päivän nauruista! (Ja mälsän ruokiksen pelastamisesta!)

Ps. kun katsoo noita "naisellisempia" kuvia niin meikäläisen aivot soittavat siihen pikkulinnun sirkutusta taustalle. Sopii hienosti.

Jemina
No Sex and the City

Heh, itsellänikin tuli just sellainen Disneyn Lumikki-leffan tyyppinen sirkutus mieleen, ja sitä melkein odottaa että milloin piirrospikkulintu laskeutuisi olkihatun reunalle!

Pin the Fuck Ups / MRV (Ei varmistettu) http://pinthefuckups.blogspot.fi/

Hahaa, kiitoksia kunniasta :D

Jemina
No Sex and the City

Olkaatten hyvät vain, ja kiitokset itsellenne tutoriaalista! Seuraavia ohjeistuksia odotellessa. (Pitäisiköhän laittaa Laasaselle viestiä, että antaa tulla lisää tyhmiä juttuja ja äkkiä, että me feministit saadaan revittyä niistä hyvää läppää...)

Kommentoi