Päivän naurut, tai: Naisellisista naisista

Röhönauruilla alkava aamu on hyvä aamu, ja tästä hyvästä aamusta tulee kiittämän Pin the Fuck Ups-blogia. Nämä reteät mimmit ovat nimittäneet ottaneet miesasiamies Henry Laasasen opeista onkeensa ja opetelleet naisellisiksi. Ja jotta me muutkin kykenisimme moiseen urotekoon, ovat neidot tehneet avuksemme hienon kuvatutoriaalin. Tänks, sisters!

– Naisellinen nainen ei puhu kovaan ääneen tai käytä vulgaaria kieltä. Hän ei puhu sopimattomista aiheista.

nainen1.jpg

– Naisellinen nainen on kohtelias ja tarvitsee miestä puolustamaan itseään. Hän puhuu miehelle pehmeästi kuin vauvalle. Hänessä ei ole aggressiivisuutta, pelottomuutta tai voimaa.

nainen2.jpg

Kannattaa kurkata loputkin Näin sinustakin tulee naisellinen nainen-tutoriaalista täältä. En kuitenkaan suosittele kahvin juomista samaan aikaan, sillä muuten saattaa pian löytää kahvinsa läppärin näytölle purskautettuna. Ja sehän ei olisi lainkaan naisellista se!

 

 

Kuva: pinthefuckups.blogspot.com
 

Kommentit (4)
 1. Pin the Fuck Ups / MRV
  8.7.2013, 07:34

  Hahaa, kiitoksia kunniasta 😀

  1. Olkaatten hyvät vain, ja kiitokset itsellenne tutoriaalista! Seuraavia ohjeistuksia odotellessa. (Pitäisiköhän laittaa Laasaselle viestiä, että antaa tulla lisää tyhmiä juttuja ja äkkiä, että me feministit saadaan revittyä niistä hyvää läppää…)

 2. Aaaaahhhahhahhahha ei saakeli 😀 Loistavia, kiitos heille päivän nauruista! (Ja mälsän ruokiksen pelastamisesta!)

  Ps. kun katsoo noita ”naisellisempia” kuvia niin meikäläisen aivot soittavat siihen pikkulinnun sirkutusta taustalle. Sopii hienosti.

  1. Heh, itsellänikin tuli just sellainen Disneyn Lumikki-leffan tyyppinen sirkutus mieleen, ja sitä melkein odottaa että milloin piirrospikkulintu laskeutuisi olkihatun reunalle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *