Päivän pohdinta, tai: Saako nainen pyytää miestä treffeille?

On olemassa ikuisuuskysymyksiä joita tulee aina toisinaan pohdittua. Kuten: onko jumalaa olemassa? Mikä shampoomerkki olisi hiuksilleni parasta? Ja onko naisen sopivaa pyytää miestä treffeille?

dateme.jpg

Kuulostaako oudolta, että tätä viimeistä pitää edes miettiä? No niin minustakin. Jostain syystä kyseessä on kuitenkin sitkeä tapaus, sellainen kysymys jonka ruma lärvi ilmestyy estradille aina säännöllisin väliajoin. Ja aina siksi, että joku älypää tulee selittämään miten tämä ei kertakaikkiaan käy laatuun. Tiedättehän: mies on metsästäjä ja blaa blaa, ja jos tämä ei saa juosta perässäsi kuin olisit jokin perkeleen puhveli, niin sitten tätä ei kiinnosta.

Arvaatte varmaan, mikä minun mielipiteeni asiaan on. Ja jos ette arvaa, niin sanotaan se. Minä nimittäin uskon, että ihmiset (ja tämähän pitää sisällään sekä naiset että miehet, kirj.huom.) tapaavat olla näissä asioissa ujoja. Niinpä kaikilla on tapana arvostaa sitä, että toinen osapuoli tekee aloitteen. Miehet-inhoavat-aktiivisia-naisia-myytti onkin mielestäni nimenomaan myytti. Itse en ole koskaan törmännyt mieheen, jota haittaisi naisen aloitteellisuus.

Kuten John DeVore kirjoittaa The Friskyn Just Ask Him Out On A Date!-jutussa: ”Life is all too brief a cosmic commercial break to spend it sending telepathic messages to crushes old and new.” Juuri näin! Elämä on lyhyt. Sen puhvelinkin kannattaa tarttua härkää sarvista. Minä ainakin tiedän, että jos olisin jäänyt kotiin odottelemaan treffipyyntöjä, istuisin siellä varmaan vieläkin, neitseellisenä ja ihan helvetin tylsistyneenä.

Laitetaan siis tämä myytti lopullisesti lakoon ja selvitetään asia. (Voitte sitten perustella kantanne Jeminan pseudotieteellisillä tutkimustuloksilla kun joku törppö seuraavaksi alkaa tästä asiasta valittaa.) Viikon gallupkysymys kuuluu siis näin: Saako nainen pyytää miestä treffeille?

 

Kuva: sodahead.com

Kommentit (15)
  1. Ihanaa, että täällä ollaan asiasta näin yksimielisiä! Myytti on nyt siis ainakin minun silmissäni murrettu ihan lopullisesti. Jos siis kuulette jonkun selittävän metsästäjistä ja puhveleista ja siitä miten sen puhvelin ei sovi olla aloitteellinen, kerskailkaapa hetki tällä tutkimustuloksella!

  2. Totta kai nainen voi tehdä aloitteen! Itse olen ainakin ajatellut, että jos teen aloitteen, ja toinen kauhistuu, niin tuskinpa olisi kovin kaksista suhdetta siitä kehittynytkään…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *