Perjantain piristys, tai: Amy Schumer

Siinä missä vielä pari kuukautta sitten en ollut kuullutkaan koomikosta nimeltä Amy Schumer, tuntuu tämä nyt yhtäkkiä olevan kaikkialla minne katson. Lehdissä! Telkkarissa! Internetin jokaikisessä nurkassa! Ja helvetin hyvä niin – Schumerin oma sarja Inside Amy Schumer on nimittäin pyörinyt telkkarissa vuodesta 2013 lähtien, enkä voi kerrassaan käsittää miten olen voinut missata jotain näin nerokasta.

amyschumer.jpg

Esimerkiksi tämä parodiavideo Girl, You Don’t Need Makeup on samanaikaisesti sekä pistävän osuva että hervottoman hauska ja sai minut melkein naurupissaamaan housuuni.

I didn’t know that your lashes were so stubby and pale

Just a little mascara and you’ll look female

https://www.youtube.com/embed/fyeTJVU4wVo” frameborder=”0″ height=”315″ width=”560″>

Please listen, girl, what we’re trying to say

Just get up an hour earlier

And you can make yourself much girlier

Myös Last Fuckable Day-sketsi on neroudessaan ihan omaa luokkaansa. Juuri tätä hyvä komedia on: se sanallistaa ilmiöt, jotka vaikuttavat elämäämme mutta joiden olemassaolosta olemme vain hämärästi tietoisia, ja sitten pilkkaa niitä armotta.

Furiosa, sanoisin nyt että minusta tulee Amy Schumer. (Voi toki miettiä, että kumpi vaihtoehto mahtaa olla realistisempi.) Jäänkin innolla odottamaan Schumerin kirjoittamaa ja tähdittämää Trainwreck-romcomia. Siitä pätkääkään näkemättä olen jo nyt valmis julistamaan sen kesän parhaaksi leffaksi.

 

Mikä teitä ilahduttaa tänään? Spread the love – postatkaa kommenttiboksiin kaikki hyvät linkit, biisit, kirjat ja kissanpentukuvat!

 

Kuva: SheKnows

Kommentit (6)
  1. Ahhahhahhaaa toi video menee niin jakoon 😀

    Mäkin oon tutustunut Amy Schumeriin vasta tässä kevään aikana, tuli jotenkin ihan puskista mulle tää huikea koomikko!

  2. Aivan loistavaa perjantaipiristystä. Kiitos!

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *