Perjantain piristys, tai: Penis Wall

Tämä on ehkä randomein tällä viikolla bongaamani asia – ja samalla kenties viihdyttävin. (Ainakin kun tätä katsoo päivän kuudennetta kahvikupillista siemaillen, tuntien lievää perjantaihysteriaa.) Penis Wall on Peiqi Su-nimisen opiskelijan maisterityö New York Universityn Interactive Telecommunications Program-ohjelmasta ja se on, nimensä mukaisesti, penisseinämä. Vaan ei mikä tahansa penisseinämä – tämä nimenomainen meinaan muun muassa tanssii Tšaikovskin Pähkinänsärkijän musiikin tahtiin.

Eikä siinä vielä kaikki! Observer tiesi kertoa, että tanssin lisäksi tämä interaktiivinen taideteos osaa kaksi muutakin juttua: tunnistaa liikettä edessään ja reagoida siihen, sekä esittää pörssikursien nousua ja laskua. Tämä jälkimmäinen, nimeltään Stock Market Mode, ”animate[s] 6 years of fiscal history, in which you can watch the slow rebounding of the post-crash American economy as told by whirring, interconnected dicks.”

Jaa että miksikö moinen?

“I wanted people to feel happy,” Su kertoi Observerille.

D’oh! Niin yksinkertaista elämä joskus on.

 

Kommentit (3)
 1. Venla//kukapelkaapallinaamaa
  20.2.2015, 16:32

  Ihme ideoita ihmisillä. 😀 Onhan toi ihan viihdyttävä, että siinä taiteilija kyllä onnistu!

  1. Eikö vaan! Itseäni jää aina mietityttämään, että mistä ihmeestä tällaiset ideat ovat saaneet alkunsa. Harmittavasti haastatteluissa ei ikinä kysytä, että niin, selitäs mulle nyt, että mistä tämä kaikki lähti? Mikä sai sinut miettimään, että HEI PENISSEINÄMÄ, SELLAINEN TANSSIVA, JOOOO SEN MÄ TEEN!

   Siinä meinaan ois varmaan kiinnostava tarina, jonka minä ainakin kuulisin mielelläni.

 2. HAHAHAHAHAHAHAA miten loistava! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *