Perusmieskroppa, tai: Seksikysely ja ulkonäköpohdintaa

Kesä edistyy ja kaduilla näkyvien ihmisten vaatteet vähenevät. Lämpö aiheuttaa ihmeellisen hormonihyrräyksen, joka saa katseen kääntymään yhä useammin miellyttävältä näyttäviä ihmisiä kohti. Tämä kesäihmisten tiirailu onkin saanut minut miettimään kauneusihanteita ja ihmisten todellista makua. Samaa mietin jokin aika sitten täyttäessäni seksikyselyä Ellit-saitilla. Kysely pyysi muun muassa asettamaan seksikkyysjärjestykseen viisi erilaista miesvartaloa, ja seuraavaksi viisi naisvartaloa. Miesten kohdalla vaihtoehdot näyttivät tältä:

elli.jpg

Monilla tuntuu olevan uroksia koskevista ulkonäkökriteereistä sellainen mielikuva, että miesten tulee olla täydellisen treenattuja ja lihaksikkaita ollakseen viehättäviä. En kuitenkaan usko, että asia on todellisuudessa ihan näin. Esimerkiksi näistä miehistä omalle ykköspaikalleni nousi tatuoitu tyyppi, ja seuraavaksi tulivat kaksi perusmieskroppaa. Lihaskimput jäivät pitämään perää.

Uskonkin, että ehdottomasti suurin osa meistä miehistä tykkäävistä on oikein tyytyväinen perusmieskroppaan. Ja naisista tykkäävät (miehet ja naiset) luullakseni arvostavat perusnaiskroppaa hekin. Suurimman osan ulkonäköstressistä voisi siis heittää suorilta käsin romukoppaan, ja nauttia vain kropastaan sellaisena kuin se on.

Odotin kovasti, että kysely olisi julkistanut vastaajien mielipiteet ja kertonut jotakin vastaajien vartalopreferensseistä. Tuloksia ei kuitenkaan ole ilmaantunut. (Naisten tulokset löytyvät täältä.) Niinpä kysynkin nyt niiltä teistä, jotka tykkäätte miehistä: mikä olisi teidän vartalojärjestyksenne?

Toivon tosiaan, että peruskroppateoriani kestää, ja että suurin osa meistä ei vaadi pyykkilautavatsaa. Mutta jos olette eri mieltä, lupaan olla peukaloimatta vastauksia!

 

 

Kuva: ruutukaappaus ellit.fi-sivustolta

Kommentit (39)
  1. Mul on aika erilainen järjestys 😛 5, 2, 3, 1… Eniten pidän lihaksikkaista vartaloista. 1 tyyppi oli makuuni liian hoikka ja tatuoitu. 2 olisi näyttänyt aika hyvälle jos lihoisi pari kiloa. 3 vähän vähemmän treeniä. 4 on ihan ok, en tosi hirveästi välitä noin suuresta karvapeitteestä. 5 upea kroppa, pakko myöntää, mutta kyllä toi 5 näyttäisi silti hyvältä vaikka pari kiloa lihoisikin.

  2. No on se vaan myönnettävä, että lihakset kyl kiinnostaa. Mitä enemmän itse treenaa, sitä lihaksikkaammaksi näyttää miesmaku muuttuvan (omalla kohdallani, siis), mutta ihan kehonrakennus-sarja ei kuitenkaan kiinnosta. Näistä nyt asettaisin ton vitosen ensimmäiseks, vaikka vatsapalojen ei ehkä tarvitsisi olla ihan noin isot. Tatuoinnit on kivoja, toiselle sijalle pääsee tatuoitu rimpula (nuorempana se olis ollutkin varmaan ykkösenä). Loput kolme on oikeastaan aika yhdentekeviä, mutta laitetaan järjestykseksi nyt vaikka 2, 3, 4, 5, 1. (tosin 3 ja 4 vois olla myös toisinpäin, vissiin vähän päivästä riippuen).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *