Pressanvaalikysely, tai: Seksiä valot päällä vai pimeässä?

Yksikään uutisia seuraava ihminen ei varmaan ole voinut välttyä siltä tiedolta, että tänään käydään Yhdysvaltain presidentinvaalit. Vaalien kunniaksi Cracked.com teki kyselyn, jossa tiedusteltiin ihmisten puoluekannan lisäksi kaikenlaisia tärkeitä mielipideasioita. Kuten: Batman vai Teräsmies? Star Wars vai Star Trek?

Ja ennen kaikkea: seksiä valot päällä vai pimeässä?

poll.jpg

Tulosten mukaan Star Wars on siis suositumpi puoluekantaan katsomatta. Seksitavoissa sen sijaan on eroja: Barack Obamaa äänestävät ihmiset sekstaavat todennäköisemmin valot päällä, kun taas Mitt Romneyn kannattajat puuhailevat mieluummin pimeässä. Mielenkiintoista! Päätinkin kantaa oman poliittisen korteni kekoon kysymällä samaa teiltä lukijoilta. Siispä:

Sekstaatko mieluummin valot päällä vai pimeässä?

Ja bonuskysymyksenä: Kumpaa äänestäisit, Obamaa vai Romneytä?

 

Minä itse taidan valita mitäänsanomattoman sosiaalidemokraattivastauksen ja sanon, että seksikysymyksen molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa. Mieluiten himmeässä valaistuksessa, kiitos. Ja mitä äänestämiseen tulee… En kyllä alkaisi kummankaan kanssa, mutta Obama lienisi kahdesta pahasta se pienempi.

 

Kuva: cracked.com

Kommentit (12)
  1. Ollaanpa täällä yksimielisiä! No, kaikki Obaman kannattajat voivatkin juhlistaa vaalivoittoa tänään harrastamalla seksiä – ja valot päällä, tietenkin.

  2. Pitää sitä valoa vähän ainakin olla, ettei mene ihan sähläilyksi!
    Aurinko, kynttilä tai sähkövalo, riippuu tilanteesta ja fiiliksestä mutta useinmiten riittää jonkun kohde-/lukulampun hämy (epäsuoraa valoa, nurkkaan käännettynä tai tiimellyksen tuoksinassa yöpöydältä lattialle potkaistuna).

    Jos jompikumpi haluaa haparoida sokkona, niin sidettä silmille vaan!

    Jos molemmat haluaa sokkoilla (pimeässä tai silmät sidottuna), niin homma hajoaa nauruun, kun putoillaan sängystä, muksitaan ja kolhitaan vahingossa toisiamme ja välillä huhuillaan että ”Missä sä oot?” tai opastetaan eksynyttä: ”Se on mun kainalo mitä sä nyt nuolet…”

    Äänestäisin Obamaa, kunhan ei tarvi panna kumpaakaan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *