Puskainspiraatiota III, tai: Muualla majavasta sanottua

Joko olette kyllästyneet karvakeskusteluun? Minä itse asiassa en, niin loputtoman mielenkiintoinen aihe on kyseessä, mutta päätettäköön puskapuheviikko silti tähän.

Viimeinen puheenvuoro ojennettakoon muille aiheesta kirjoittaneille, usein erilaisin näkökulmin:

shaving-the-beaver.jpg

A History of Pubic Hair Removal (BeaverShaver)

Pubic hair removal: The Naked Truth (The Guardian)

Shorn Genitalia, ”Porn Culture”, and Pubic Hair as Self-Expression

Male Perspective: Women, Grow Out Your Pubic Hair (YourTango)

Bare Down There or Square (Wired)

Sekä viimeisenä varoittava esimerkki: Woman Shaves Beaver, Crashes Car.

 

Mikäli olette törmänneet mielenkiintoisiin karva-artikkeleihin, jakakaa ihmeessä linkkejä kommenttikentässä. Ja minä lupaan pyhästi kirjoittaa ensi viikolla jo jostakin ihan muusta aiheesta.

Kommentit (6)
 1. häkkilintu, luin juuri samasta jutusta. Stark raving mad mommyn mukaan tuollaisten  tussutupeiden valmistamiseen käytetään ihan ihmishiustakin. Tässä menevät kyllä nyt minun käsityskykyni rajat – miksi ihmeessä joku ajelisi karvansa vain korvatakseen ne… toisen ihmisen karvoilla? En. Voi. Ymmärtää.

  Toisaalta ketunkarvaista merkiniä ymmärrän vielä vähemmän. Oma turhamaisuus ja siitä itselle koituva kärsimys ovat asia sinänsä, eli ihan yksi hailee miten ihminen itseään tahtoo kiduttaa. Mutta tällaisten naurettavuuksien toisen eläimen selkänahasta (kirjaimellisesti) repiminen on jo jotain aivan sairasta.

  No, onneksi en seuraa trendejä. Muuten se olisi nyt aika vetää pillu posliiniksi, ketulta karvat irti ja sitten vaan vähän erikeepperiä peliin… Ja kas, kylläpä olisi seksikäs olo.

  (Ja sori nyt kaikki jotka tuohdutte tästä. Mutta jos kuulostan tuomitsevalta, se johtuu ihan vain siitä että todellakin tuomitsen tällaiset typeryydet.)

 2. Jemina, nyt vinkkaan: yhdistettäiskö keskustelu turkisten eettisyydestä keskusteluun alapääkarvoista? Iltasanomissa oli tänään jännä otsikko: Ketunkarvainen alapäälisäke oli liikaa. Eli siis karvat veks ja tilalle kiva pörröinen pallo tähän tapaan:

  nayttokuva_2012-02-16_kohteessa_16.49.34.png

  Jännää etten sanoisi.

  kuva: completelybare.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *