Romantiikkaa elämään, tai: Oma naama Harlekiinin kanteen

Lieneekö ystävänpäivän syytä, mutta viimeisen kuukauden aikana olen jauhanut romantiikasta oikein urakalla. Tai siis lähinnä sen puutteesta, ja moisen konseptin omituisuudesta ylipäänsä. Kommenttien perusteella en ole romanssivajeineni ihan yksin – Harlekiini-romaanien ja jenkkihömppäleffojen kaltaista settiä ei ilmeisesti sisälly monien muidenkaan elämään. Eikä suurin osa tunnu moisen perään onneksi haikailevankaan.

Mutta ihan siltä varalta, että joku teistä sattuu palavasti kaipaamaan moista intohimoa – tässä teille tilaisuus. Romance Novel Yourself -sivusto auttaa photoshoppaamaan oman naaman hömppäpokkarin kanteen!

romance.jpg

Saitilla saa ihan ensimmäisenä valita kirjan genren, eli muutamasta valmiskannesta mieleisensä. Sitten lisätään omalta tietokoneelta kuva, joka asetellaan huolellisesti valitun sankarittaren naaman kohdalle. (Tai sankarin – sivusto ei syrji, ja miehilläkin on tilaisuus tehdä itsestään romanttisia kansikuvapoikia.) Kuten käyttäjäkuvastani vääntämästäni esimerkkikannesta tuossa yllä näkee, ohjelma ei ole maailman paras, ja omaa lärviä onkin lievästi hankala saada sopimaan tarjolla olevan tipukan kasvoille. Mutta menköön – tuloshan on vain sitä hauskempi, mitä enemmän näyttää hörsömekkoon pukeutuneelta apinalta tumman Harlekiini-hunksin syleilyssä.

 

Uskallatko jakaa oman hömppäkantesi kommenteissa?

Kommentit (2)
  1. Vierailija, noiden mainitsemieni kommenttien perusteella näyttää enemmänkin siltä, ettei tällaista Romantiikkaa edes kaivata elämään. Toisen keittämä kahvi ja vastaavat pienet asiat tuntuvat olevan enemmän lilyläisten mieleen ja heistä romanttisia. Siihen mielipiteeseen minä yhdyn ihan täysin! Ja draamat, ne etenkin jääköön muille, mitäpä me sellaisilla.

  2. ”Kommenttien perusteella en ole romanssivajeineni ihan yksin…”
    Sinänsä kummallista, sillä näyttää, että monet haluavaisivat väkisinkin jotain suurta draamaa elämäänsä suhdepalstojensa kautta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *