Rumapäivä, tai: Inspiraatiota kropan hyväksyntään

Minulla on ollut tänään Rumapäivä. Siis yksi niitä päiviä, joina oma naama surettaa ja ihan erityisesti oma kroppa vituttaa. (Kyseisellä fiiliksellä saattaa olla jotakin tekemistä viikonlopun mittaisen herkutteluputken kanssa.) Koska pidän tällaista touhua kuitenkin ajan ja hyvän murehtimisenergian hukkaamisena, päätin nostaa itseni itsesäälisuosta etsimällä inspiraatiota oman kropan hyväksyntään. Ja kuinkas kävikään – heti ensimmäinen klikkaamani linkki, SparkLifen slideshow Inspiring Quotes from Celebrities About Body Image, tarjosi aivan loistavaa inspistä. Suosikkikuvani ja -lainaukseni tässä näin:

ellen.jpg

Kiitos tästä, Ellen. Nyt loppui herkuttelun sureminen! (Pahan mielen tuomisen lisäksihän se pilaa koko herkuttelun idean.) Tästä siis uutta elämänohjetta käyttöön kaikille päiville, ja kenties peräti printattavaksi paidan rintamukseen – tai housujen takamukseen.

Who needs buns of steel, when you’ve got buns of cinnamon!

Kommentit (3)
  1. Mä tajusin tässä just yks päivä että Ellen on 56-vuotias. Luulin helposti vähintään 15 vuotta nuoremmaksi!

    1. Taitaa olla niin, että hyvä asenne pitää kenet tahansa nuorekkaana. Kummasti löytyy aina vain lisää syitä tykätä Ellenistä. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *