Seksibloggaajan sängyssä, tai: Eläimellistä menoa

Hyvä Mies™ mainitsi jokin aika sitten, että tämän baarikavereilla ja kaikenlaisilla puolitutuilla on tapana kiinnostua kovasti sänkypuuhiemme yksityiskohdista kuullessaan minun kirjoittavan seksiblogia. Ilmeisesti ihmisten mielikuvissa kuka tahansa seksistä kirjoittava on automaattisesti jonkinlainen ikikiimainen villinainen, joka tekee sängyssä kaikenlaista eläimellistä.

Ja no, onhan se meno toisinaan aika eläimellistä. Esimerkiksi tällaista:

animal.jpg

Totuus – usein tarua hauskempaa, mutta kieltämättä siitä irtoaa huonompia stooreja baarissa kerrottavaksi.

 

Kuva: lacigreen.tumblr.com

Kommentit (4)
 1. ”Ja minä taas sanoisin, että ”korostuneen huomion” kiinnittäminen seksiin kertoo ainoastaan siitä, että seksi on henkilön mielestä kiinnostavaa.”

  Juuri noinhan kirjoitin. Toistan vielä: ”Jos jonkun elämään kuuluu korostunut huomion keskittäminen seksiin, lienee ihan perusteltua olettaa, että tällaisella ihmisellä seksin merkitys tavalla tai toisella on elämässä keskimääräistä suurempi.”

 2. ”Ilmeisesti ihmisten mielikuvissa kuka tahansa seksistä kirjoittava on automaattisesti jonkinlainen ikikiimainen villinainen”

  Jos jonkun elämään kuuluu korostunut huomion keskittäminen seksiin, lienee ihan perusteltua olettaa, että tällaisella ihmisellä seksin merkitys tavalla tai toisella on elämässä keskimääräistä suurempi.

  1. Ja minä taas sanoisin, että ”korostuneen huomion” kiinnittäminen seksiin kertoo ainoastaan siitä, että seksi on henkilön mielestä kiinnostavaa. Mutta millä tavalla tarkalleen, sitä ei voi tietää – seksi kun voi kiinnostaa henkilökohtaisella ja oikein, öh, kouriintuntuvalla tavalla, tai sitten vaikkapa ilmiönä. Ja ilmiönä sitä voisi tarkastella esimerkiksi sosiologiselta, fysiologiselta tai antropologiselta kantilta. Mikään näistä asioista ei kertoisi mitään kyseisen henkilön omasta seksielämästä, saati sitten automaattisesti viittaisi sisäiseen villi-ihmisyyteen. Niinpä tällaisten oletusten kanssa kannattaakin aina olla varovainen.

   1. Erittäin hyvin kontrattu, hear hear! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *