Seksipaketti: Eroottisia lahjaideoita (+arvonta!)

No Sex and the City

*Yhteistyössä Sincity.fi:n kanssa

Joulu tulla jollottaa, enkä usko olevani ainoa joka ei ole vieläkään hankkinut lahjaa kumppanilleen - tai itselleen. (Kyllä, pidän joululahjan antamista omalle itselle oikein hyväksyttävänä ja suorastaan suositeltavana asiana.) Niinpä iskin hynttyyt yhteen Sincity.fi-erotiikkaliikkeen kanssa lahjaideoiden merkeissä. Vuonna 1994 perustettu SinCity on Suomen ensimmäinen naisia ja pariskuntia palvelemaan suunniteltu liike ja sellainen putiikki, jossa on ilo asioida. Siisti ja valoisa kauppa on todella kaukana niistä hämyisistä ja vähän tahmaisen tuntuisista paikoista, joita yleensä ajattelemme seksikaupoista puhuessamme. Oma oloni on erilaisia seksileluja ja irtokondomeita hypistellessä kuin temmeltäisin jonkinlaisessa aikuisten Tiimarissa: siis kato mitä kaikkea ihanaa! Ja nää värit! Mä haluan täältä kaiken!

Koska liikkeessä on todella laaja valikoima, kokosin yhdessä SinCityn kauppiaiden kanssa listan parhaista eroottisista lahjaideoista. Näistä paketeista on taatusti iloa niin itselle kuin kumppanillekin. Lahjasuositusten lopusta löytyy myös arvonta, johon osallistujista kolme onnekasta voittaa lahjakortin SinCityyn, joten kannattaa skrollata loppuun saakka!

 

Omat suosikkini kivoimpiin koviin paketteihin:

1. LELO Tiani 2-pariskuntavibraattori

Pariskuntavibraattorit sopivat nimensä mukaisesti yhdessä käytettäväksi... ja parhaat lahjathan ovat tunnetusti sellaisia, joista hyötyy myös lahjan antaja itse! LELO on yksi alan tunnetuimpia ja arvostetuimpia brändejä, ja vaikka LELOn tuotteet voivat tuntua vähän hintavilta, rahalla saa tässä tapauksessa myös laatua. Jos kaksinkäytettävän lelun logistinen puoli mietityttää etkä oikein osaa kuvitella miten Tiani otetaan menoon mukaan, LELOn sivuilla voi tutustua kuvallisiin ohjeisiin ja käyttöinspiraatioon.

2. Liukuvoide

Olen liukkareiden suhteen aika vaativa: ihanteellinen tökötti on hajusteetonta, ei sisällä parabeeneja eikä glyseriiniä, ja on lisäksi vesipohjainen sopien siten kortsujen kanssa käytettäväksi. SinCityn liukkareista nämä kriteerit täyttää esimerkiksi Jo-brändin H2O-luomuliukaste. Jo-liukkarit ovat lisäksi kaikki vegaanisia eikä niitä testata eläimillä = hurraa! Valikoimista löytyy lisäksi myös toinen luomuliukkari, Bioglide, ja vaikka se sisältääkin glyseriiniä, SinCityn asiantuntijat vinkkasivat sen sopivan myös normiglyseriinille allergisille. Jos liukuvoiteen käyttö mietityttää tai epäilet moisen tavaran tarkoituksenmukaisuutta, lue ihmeessä parin vuoden takainen liukkarihehkutukseni ja mieti sitten asiaa uudestaan.

3. Sänkyyn kuin sänkyyn sopiva sidontasetti

Kaikilla meillä ei ole sängynpäätyjä joihin kiepaista kumppani kiinni, ja silloin tällaiset varusteet tulevat apuun. (Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että kaikenlaisten kengännauhojen satunnaisten köysien virittäminen patjan alle improvisoitua sidontaa varten on työlästä ja ärsyttävää ja tappaa tunnelman 99% todennäköisyydellä.) Jos siis sidonta kiinnostaa, mutta makkarin kalusteet eivät ole harrastuksen kannalta optimaaliset, jonkinlaiseen sidontasettiin investoiminen kannattaa varmasti.

4. Minivibraattorit ja muut snadit stimulaattorit

Olen suorastaan hajota esimerkiksi tämän (ei-niin-kiihottavasti nimetyn) amispossun, vikkelän pupun ja minikilpikonnan söpöyteen. Pienen laitteen pieni hinta tekee näistä hyviä ensimmäisiä leluja ja söpö ulkomuoto vetoaa myös heihin joita kalliolaisten seksikauppojen ikkunoissa heiluvat metrinmittaiset tekopenikset (syystäkin) vähän arveluttavat. Minivibraattoria on myös kiva kantaa meikkipussissa tai vaikka käsimatkatavaroissa, toisin kuin edellämainittuja metrisiä halkoja.

5. Kondomit

SinCityn kortsuvalikoimissa on kumeja monenmoista kokoa ja näköä. Monia kortsuista voi myös ostaa yksitellen, mistä suurta plussaa. Koko-ongelmien kanssa painivien kannattaa tutustua erityisesti My size-sarjan kortsuihin, joita on tarjolla noin tsiljoonassa kokoluokassa. Jos siis oma taikka muuten läheinen penis ei tunnu sopivan markettien spärdäreihin, näitä kokeilemalla saattaa onnistua löytämään omaan käyttöön sopivimmat varusteet. Kaikille nautinnollinen turvaseksi FTW!

 

SinCity.fi:n suositukset seksikkäisiin lahjoihin:

1. LELOn tuotteet

Myös SinCitystä suositellaan lämpimästi LELOn vibraattoreita. Niistä kuvassa näkyvä Liv 2 on kuulemma kokoluokkansa suosituin laite vuodesta toiseen. Siri 2-musiikkivibraattori puolestaan on musadiggareita mahdollisesti kiinnostava uutuus, joka reagoi musiikkiin ja sykkii sitten rytmissä mukana. Eli kun seuraavaksi kuuntelet Tomppaa, mukana komppaa sydämen lisäksi myös jotain ihan muuta!

2. Penisrengas

Penisrenkaan ideana on vahvistaa ja pidentää erektiota, ja SinCitystä kehutaan esimerkiksi moottoroidun OVO B5-renkaan olevan sekä tyylikäs että tehokas. Ihan epäitsekäs ei tämäkään lahja onneksi ole, sillä renkaat stimuloivat klitorista yhdynnän aikana. Rinkuloista riittää siis iloa kaikille asianosaisille.

3. Hierontakynttilät

Näiden tuoksuvien kynttilöiden lämmennyttä vahaa voi käyttää eroottiseen hierontaan. Koska kyseessä ei ole perinteinen steariinikynttilä, vaha ei ole polttavaa ja niinpä kipuleikeistä tykkääminen ei ole vaatimuksena kynttilän käyttöön. Itse myönnän avoimesti, että minua kiinnostaa tässä lahjaideassa erityisesti se, että kumppanilta saattaisi tämän avulla saada huijattua myös mukavan niska-hartiaseudun hieronnan... Shunga-sarjan kynttilät ovat muuten kaikki vegaanisia, mistä hurjasti bonuspisteitä!

4. Sidontaköydet

Esimerkiksi Kinbakun mini-sidontaköysi sopii viime vuosien BDSM-hehkutuksen myötä sidonnasta innostuneille. Parimetrisen köyden paketista löytyy myös sidontaohjeita - ilahduttaa ainakin meikäläistä, joka jätti aikoinaan partiolaistouhut väliin ja osaa edelleen hädin tuskin kiepaista omat kengännauhansa jonkinlaiseen solmuun, saati sitten kumppaniaan seksikkääseen pakettiin.

5. G-pistevibraattori

Monien seksivälineiden tyyris hinta saattaa hyvinkin arveluttaa aloittelijaa (sitä joutuu kummasti pohtimaan prioriteettejaan viehkeän vibraattorin maksaessa yhtä paljon kuin lentoliput johonkin kivaan keskieurooppalaiseen kaupunkiin), mutta täysin pilipalituotteisiin ei myöskään tule sortua. Tämä Unelmaksi nimetty vibraattori on hintaluokassaan SinCityn suosituin ja hinnan huokeudesta huolimatta silikonisen vibraattorin lupaillaan olevan myös laadukas.

 

 

Lahjavinkkien lisäksi Sincity.fi on luvannut ilahduttaa kolmea onnekasta blogin lukijaa 50€ arvoisella lahjakortilla!


Voit osallistua arvontaan kurkkaamalla Sincity.fi-nettikauppaa ja jättämällä sitten kommentin, jossa kerrot

  1. sähköpostiosoitteesi
  2. mihin tuotteeseen törsäisit lahjakortin sellaisen voittaessasi.

Osallistumisaikaa on vuoden loppuun saakka ja voittajille ilmoitetaan heti tammikuun alussa, jotta uusi vuosi lähtisi lahjakortin myötä mahdollisimman kuumasti käyntiin.

Huomio! Ilman sähköpostiosoitetta jätetyt kommentit eivät valitettavasti osallistu arvontaan - kirjaathan siis pliis mailiosoitteesi kommenttiin myös ollessasi rekisteröitynyt käyttäjä.

 

Kuvat: Sincity.fi

Kommentit

Mahdoton Nainen

Jesh! Just mietinkin että olis aika päivittää lelulaatikon sisältöä. Lahjakortin avulla vois kerrankin ostaa laatua, eli LELO MIA 2 -huulipunavibra vois lähteä mukaan.

Sähköposti: mahdoton.nainen@gmail.com

 

 

 

Looking for...

SUOSITTELEN! :D Aivan loistava lelu ja siihen miehetkin uskaltavat tarttua, koska se näyttää niin epäuhkaavalta, mutta.... Ah. 

Looking for...

Itse haluaisin törsätä Lelon Gigi 2! Olen suuri Mia:n fani, sillä se oli ensimmäinen vibraattorini ja halaun jatkaa hyvän brändin tukemista. 

Sähköposti: kesakisu@outlook.com

Tuuti (Ei varmistettu)

Siis ihan vaan, koska ensimmäinen osallistuja oli kertonut aikovansa satsata tähän, ja sitä oli joku mennyt kehumaan, niin pakko päästä testaamaan! Ja oikeastaan samalla myös avaamaan seksilelutilini hehe! Multa on parikin miestä jo kysynyt, että löytyykö multa mitään leluja - ja olen oikeasti hieman häpeissäni myöntänyt ettei...

Allisa (Ei varmistettu)

Mä ostaisin ehdottomasti noi sänkyyn kuin sänkyyn sopivat kahleet, sängynpääty kun mun muuten hyvästä sängystä puuttuu :D.

callas_123 [at] hotmail.com

evepaa

Itse ostaisin luultavasti ainakin kaikkea pientä ja helposti kuljetettavaa, joista mieluusti saisi nauttia minun lisäkseni se toinenkin osapuoli. Voisi testata pariakin erilaista sormivibraattoria ja -sukkaa, klitoriskiihottimia ja muuta pientä, mitä ikinä vain löytyy ja keksii ja mihin lahjakortin varat riittävät. Käyttäisin siis ehdottomasti sen hyödyksi erituotteitten ja erimerkkien testaamiseen tuotteissa!

meili on ailevepaa at gmail.com

viiviKKK (Ei varmistettu)

Kyllä mä noista lelon tuotteista eniten kiinnostuin ja todennäkösesti törsäisin tälläiseen : http://www.sincity.fi/fi/LELO+tuotteet/6/LELO+LIV+2-+cerise%2C+luokkansa...

Emmiliainen (Ei varmistettu)

Oi, ihana arvonta! Lelulaatikko ammottaa vielä tyhjyyttään, monta kertaa olen miettinyt jonkin hankinnan tekemistä, mutta en sitten syystä tai toisesta ole uskantanut pennosiani tämmöiseen sijoittaa. Haluaisin kunnollisen perusvibraattorin. Tämä oli tyyriin puoleinen, mutta vaikuttaisi kyllä hyvältä: http://www.sincity.fi/fi/LELO+tuotteet/6/LELO+LIV+2-+cerise%2C+luokkansa...

emirembegal (at) gmail.com

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Hmm mä taas en suosittelisi tuollaisia pieniä eläimen näköisiä minivibroja. Ennemmin ostaa sitten kunnollisen vibran, jos jonkun ostaa. Onhan ne aika hauskoja, mutta... :D
Sincitylle palautetta, että voisivat kertoa tuotteissa käytetyn valmistusmateriaalin. Siis klikkasin esim. tuota Amispossua, niin ei siellä materiaalia kerrottu. Monet halpislelut kun ovat jotain pehmeää muovimateriaalia (esim. jelly), joka sisältää myrkyllisiä ftalaatteja. Eli sellaiset eivät omaan ostoskoriini päädy.

Tuo Lelon pariskuntavibra on aika mielenkiintoinen, mutta jotenkin en vaan voi uskoa, että se oikeasti olisi käytännöllinen. Eräs henkilö minulle sitä joskus kommentoi tyyliin, että "ehkä huonoin idea työntää vaginaan samaan aikaan lelu peniksen kanssa". :D Ihan vain mielenkiinnon vuoksi olisi siis mielenkiintoista sitä testata, onko oikeasti toimiva vai ei...

Mutta jos nyt voittaisin 50e:n lahjakortin, niin voisin vaikka ostaa tuon sidontasetin, kun perusvibroja ja anaalitappeja on jo laatikot pullollaan. On sidontajuttujakin, mutta ei vielä tällaista. :P
http://www.sincity.fi/fi/Fifty+Shades+of+GREY+teema/102/Sidontasetti+s%C...
Tai sit voisin ostaa miehelle tulevia synttäreitä ajatellen jonkun perinteisen Fleshlightin. Testailtiin joitakin aikoja sitten erityisesti parien käyttöön suunniteltu Fleshlight Quickshot, niin olisi mielenkiintoista kokeilla ihan sitä tavallistakin versiota... 8)

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu)

Siis pitikö se mailiosoite kirjata nimenomaan kommentin osaksi? Ettei riitä se, että sen antoi tuohon lomakkeen sähköpostiosoite-kohtaan?
No, lisään tähän perään oceansoul(ät)housuitta.com

Jemina
No Sex and the City

Hyvä pointti valmistusmateriaaleista - kerron palautteen eteenpäin!

Heidi22 (Ei varmistettu)

Seksilelujen materiaalit ovat aivan liian vähän esillä. Jellylelut ovat myrkyllisiä ja voivat aiheuttaa kemiallisen "reaktion" (burn englanniksi) ja myös TPE-lelut ovat huokoisia (porous englanniksi) ja niitä ei voi mitenkään saada puhtaaksi. Eli bakteerit yms pikkueliöt pesiytyvät niihin ajan mittaan. Tässä blogissa todella kattavasti tietoa seksilelujen materiaaleista http://dangerouslilly.com/toxictoys/

Jemina
No Sex and the City

Tosi kiinnostava linkki! Koetan perehtyä aiheeseen oikein kunnolla jossakin vaiheessa ja kirjoittaa siitä vaikka ihan erillisen blogipostauksen, sillä asia on ehdottoman tärkeä. Kiitos siis kun kommentoit!

Heidi22 (Ei varmistettu)

Olisi upeaa, jos kirjottaisit! :) Minun on pitänyt asiasta vihjata jo aikaisemmin, sillä blogisi on lempparini (ehkä myös ainoa? :D) suomalainen seksipositiivinen blogi, jossa myös käsitelty seksileluja. Asia on tärkeä, sillä markkinoilla (myös Suomessa) on ihan hirveää kuraa, joka on vaarallista kehoillemme.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hankintalistalla olisi Rabbit-vibraattori & liukkaria.

Jemina
No Sex and the City

Muistakaahan tosiaan ne sähköpostiosoitteet ihan siinä kommentissa erikseen kirjoitettuna - ns. ei-varmistettujen käyttäjien lomakkeen sähköpostiosoite-kohtaan täytetty maili ei näy blogin pitäjälle.

CougarWoman
CougarWoman

Mua rupesi nyt kiehtomaan tuo g-pistevibra, kun olen vähän "huono" sillä tavalla tulemaan, niin jospa tuo auttaisi! Loppurahat sitten kondomeihin :)

cougarwoman75@gmail.com 

Lukittu (Ei varmistettu)

Sidontaköydet ostaisin ehdottomasti. Sähköposti uttikul (ät) gmail.com

Ärrä
Rakkausnörtti

Mun ensimmäinen seksilelu tuli ostettua juurikin SinCitystä sen hyvän maineen vuoksi! Toki olin ihan järkyttävän hermostunut, mutta eipä sitä paljon parempaa ekaa ostospaikkaa ois voinut kuvitella. :)

Kyllä mullakin menis varmaan lahjakortti osaan jonkun Lelon tuotteen hinnasta ja kovasti blogin esittely sai nyt kiinnostumaan tuosta uudesta  Lelo SIRI 2 Black -Musiikki vibraattorista. Vois olla aikamoinen elämys, kun ei itse olekaan värinän suhteen niin kontrollissa!

Sähköposti: ilmanblogi at gmail.com

Nooooora (Ei varmistettu)

Ostaisin 9 kpl amispossuja (kavereille ensi vuoden joululahjaksi) :P

S-postiosoitteeni on: laukkanoora@gmail.com

emmulii (Ei varmistettu) http://emerentus.blogspot.fi

Kiva arvonta! Ja hyvä postaus muutenkin, kävin lukemassa sen liukkarijutunkin. Ostaisin tuolta varmaan jonkun sormivibran :-)

Ari K. (Ei varmistettu)

Naiselleni hankkisin syntymäpäivälahjaksi tämän kun nykyinen alkaa olla loppuun käytetty.

http://www.sincity.fi/fi/LELO+tuotteet/6/LELO+LIV+2-+cerise%2C+luokkansa...

Pepa (Ei varmistettu)

Oon miettinyt leloa jo pitkään, mutta hinta on epäilyttänyt, entä jos se ei sovikaan itselle ja kumppanille ja sit on maksanu tyhjästä? Arvonnan voitto madaltaisi kokeilukynnystä :) pepsic91@msn.com

evakko (Ei varmistettu)

Kiitos arvonnasta! Mulla tarttuisi koriin varmaankin Lelon Luna Beads Minit, joista olen haaveillut jo jonkin aikaa :)

Isn't it too dreamy?

Oi mikä ihana arvonta.

sannamari.paakki@luukku.com

Luultavasti käyttäisin lahjakortin johonkin mahdollisimman laadukkaaseen, kuten esimerkiksi LELOn MONAan. 

Hansku Koo (Ei varmistettu)

Mukana ollaan. Hierontakynttilöitä olisi kiva kokeilla. :)

may--a (Ei varmistettu)

LELO:n tuotteita. Kiitos. :) maijapuhakainen(a)hotmail.com

MiruMoru (Ei varmistettu)

Ihana Lelon huulipunavibra ois just meitsin tyyliä:) tintu@dnainternet.net

tonttunen (Ei varmistettu)

Mulla on pitkään jo ollu mietinnässä jonkin sortin treenikuulat ja yhä pähkäilen, että mitkä ois hyvät. Kaalimadolla on suuntaa-antavat ohjeet käytöstä ja koon valinnasta, mutta silti yhä pähkäilen. Tekisi hyvää SinCityllakin olla jotain ohjetta koon/painon valinnasta ja jotenkin luokiteltuna suhteessa muihin kuuliin valikoimassa.

Pienen tutkinnan jälkeen totesin, että ainakin Lelon kuulat a la Fifty Shades of Grey menisi ostoskoriin. En vielä tiedä, miten loput lahjakortista käyttäisin, mutta voisi konsultoida tuota parisuhteen toistakin osapuolta asiasta.
http://www.sincity.fi/fi/Naiselle/103/LELO+Luna+Beads+Noir+tyylikk%C3%A4...

sonja . immonen (ät) gmail . com

Viinin voimalla

Mä ostaisin reenikuulat! Ehkä noi fifty shades-mustat, tosin siinäkin näyttäis olevan naru tuossa ulosveto-osassa. Tai sitten ihan vaan kultaiset irtopallot. Ja sitten pehmotampooneja! Siis miks en ole ennen tiennyt tollasten olemassaolosta!?? Ja jos jäis rahaa niin varmaan sitten liukkaria vielä.

raisaliitto12@gmail.com

Sanna P (Ei varmistettu)

Jee, kivakiva arvonta! :) Lelukaupasta löytäis aina vaikka mitä ostettavaa, mutta esimerkkinä nyt suukapula puuttuu vielä :) http://www.sincity.fi/fi/Fifty+Shades+of+GREY+teema/102/Suukapula/481

neiti_m (Ei varmistettu)

Pupuvibaraattori pink rabbitin ostaisin. Yks vibraattori menikin tuossa rikki,joten uusi olisi tarpeen.
varmistustili (at) gmail.com

Jolana (Ei varmistettu)
Piia2 (Ei varmistettu)

Olen himoinnut Lelon tuotteita ja törsäisin rahat LELO GIGI 2 Deep rose-G-piste vibraattoriin. :)

Kristiina_ (Ei varmistettu)

Mullekin Lelon Gigi 2!! :D

Estkoi (Ei varmistettu)

Sidontasettiin törsäisin lahjakortin. Uuh!

Lelo Ella!

hannaraja (at) gmail.com

Pipsaj (Ei varmistettu)

Sidontapakakus ehdottomasti, ollut listalla jo pitkään :)

midrerella(ät)gmail(piste)com

Satsaisin lahjakortin hyvään liukkariin, hierontavoiteeseen ja sormivibraan! pahatapa@hotmail.com

heipsansaa (Ei varmistettu)

Mulle kelpais joku LELOn tuotteista :)

diupiu-@hotmail.com

karotikka@gmail.com (Ei varmistettu)

Menin selaamaan ja MITÄ, SEKSIN AIKANA KÄYTETTÄVIÄ TAMPOONEJA? Tää on niin epäilyttävä et varmaa kokeiltava !

karotikka ät gmail.com

Satsuma (Ei varmistettu)

Lahjakortti menisi johonkin Lelon leluun - kokemuksen perusteella ovat tosi hyviä! baikonur(at)hotmail.com

Anon (Ei varmistettu)

Lelon tuotteet on kiinnostanut jo jonkun aikaa, mutta jos lahjakortti kohdalle osuis niin ehdottomasti testattaisiin tuota pariskuntavibraa!

John Doe (Ei varmistettu)

Vau, tuoltahan löytyisi vaikka mitä testaamisen arvoista, mm. hierontaöljyjä, nännipumppuja, pariskuntavibroja ja -mitä mahtavinta- PIPPELIPASTAA (:D), joten lahjakortti tulisi tuhlattua hetkessä. figment_(a)hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Joko tää arvonta kohta suoritetaan? Minen malta oottaa! :D

Jemina
No Sex and the City

Arvonta on nyt suoritettu! Lahjakortit voittivat nimimerkit Mahdoton Nainen, neiti_m sekä Pepa - tarkkailkaahan sähköpostianne. Ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Kommentoi