She said it: Naisten ihokarvoista

bodyhair.png

”Naisten ihokarvat ovat niin kiellettyjä, että jopa naisille suunnatuissa karvanpoistohöylien mainoksissa näyttelijä ajelee jo valmiiksi karvatonta jalkaa.”

 

BOOYAKASHA!

 

Kuva & viikon ajatus: sisi / Twitter

kauneus meikki ajattelin-tanaan
Kommentit (14)
 1. sisäpiirinkoipi
  10.11.2015, 18:17

  Moi! Oon mainosalalla ja työskennellyt niin sille jumalaiselle naisten sheivauslaitebrändille kuin epilaattorimerkille ja miesten parranajovehkeiden valmistajalle. Karvabisnes on siis tuttua.
  Ja etenkin videokuvan kanssa, mitään videota ei mainosmaailmassa ainakaan kuvata yhdellä otolla. Vaan ehkä kymmenestä, viidestätoista valitaan se paras. Karvaisen koiven ajelu pitäisi siis mennä kerrasta purkkiin. Erästä parranajovideota kuvatessa oli miehenkin poski pakko olla sileä partavaahdon alla, koska sama kohta piti ”ajella” sen kymmenisen kertaa ennen kuin kuvakulma, vauhti, mallin käden liike, partavaahto sun muut osuivat just nappiin.
  Ja photoshopatessa tavoitellaan ”täydellistä kuvaa” tarkoitan tällä juuri halutunlaista kuvaa. Jos miehellä on parrassa koloja, sinne lisätään karvoja, yksittäiset ei halutut karvat taas digitaaliset pinsetit nyppäävät pois.

  1. Juuri tästähän mainoksissa tosiaan on kyse – täydellisestä kuvasta, jolla ei yleensä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Lienen vähän vanhanaikainen, mutta itse pidän tätä jotenkin tosi surullisena asiana.

 2. Mä olen vannonut, että sinä päivänä kun joku mainostaja tajuaa sheivata miehen karvaisen jalan yhdellä vedolla – mä käytän lopun ikääni sitä terää. Kelpuutan myös gorillan tai oikeastaan minkä tahansa karvaisen. Tämän hetkiset kun ei tee vaikutusta ollenkaan.

  Kuukautiset on niin iso tabu, että ei luoja. Kerran keskusteltiin tyttöjen kanssa itseasiassa näistä ”klönteistä” ja sitä kauhun määrää kaverin poikaystävän kasvoilla, joka vahingossa kuunteli meitä. Mä muistan kun sain omat kuukautiset ja niitä klönttejä tuli luulin, että jotain on pahasti vialla ja äiti parkaa, joka pelästy pahoin kun itkin sydän syrjälläni. Onneksi asia selveni aika nopeasti. 

  1. Ainakin gorillan sheivaamisessa olisi jotakin uutta ja erilaista. Kenties höylien tehoa voisi demonstroida myös muilla karvaeläimillä – kuten vaikka kissoilla. Vaikka näin:

   [[{”fid”:”666306″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”205″,”width”:”589″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

   A new look for your pussy!

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *