She said it, tai: I’ve got cornflakes and cock

caitlin_beautyindustry.jpg

”The cosmetics industry is valued at $19 trillion. Yet, without exception, everyone looks their best ten minutes after a shag, sitting on the sideboard in the kitchen, wearing an old baggy shirt and eating cereal. Next time someone tries to sell you Botox, designer gear or lipstick, just say, ”No need, babe. I’ve got cornflackes and cock”, and stroll on.”

– Caitlin Moran

 

Juuri näin! Ja jälleen kerran, vain parilla lauseella, Caitlin Moran muistutti minua siitä miksi a) en käytä meikkiä, ja b) rakastan Caitlin Morania.

 

Kuva: Jodie C / Twitter

Kommentit (19)
 1. Mitä mieltä olet Matt Taylorin pin-up-paitakohusta? En tiedä mitä ajatella. Paita oli paska valinta, mutta toisaalta tollasesta tyhmästä virheestä noin suuri rankaiseminen tuntui aika kohtuuttomalta.

  1. En ollut moisesta kuullutkaan, joten piti ihan googlettaa ensin! (Missäköhän nettitynnyrissä olen elänyt viime päivät, että tällainen on mennyt multa ohi?!) Tapaukseen muutamia nettiartikkeleita syvemmin perehtymättä sanoisin, että joo, paska valinta tosiaan, mutta että ehkä moisesta ei vielä kannata hirveää sotaa saada aikaan. Kritiikki on toki aiheellista, mutta jotenkin netissä tällaiset asiat tuntuvat usein lähtevän vähän lapasesta. Pikaisen selailun perusteella näytti vähän siltä että kaveri ollaan melkein ristiinnaulitsemassa asian takia enkä varsinaisesti pidä ihan niin överiä reaktiota tarpeellisena. Itse suosisinkin mieluummin ihan semmoista perussivistynyttä keskustelua aiheesta. Taylorhan on myös pahoitellut asiaa, mikä ei tietenkään asiaa mihinkään muuta, mutta on kuitenkin mukavaa ja ehkä osoittaa että tästäkin tapauksesta voidaan ottaa opiksi.

 2. Jos nainen puhuu jotain munansaamisesta tai muita seksuaalisia juttuja avoimesti, niin pidän sitä aika lutkana. En nyt sentään yhtä lutkana kuin niitä naisia, jotka esim harrastavat panosuhteita, mutta aika aika vastenmielisenä lutkana kumminkin.

  1. Jaha, vai tällaisia miehiä taas. No, ihankivakiitosettäotitosaakeskusteluun, ja kerrattakoon homman nimi nyt tässä lyhyesti: 

   1. Mielipiteesi ei kiinnosta minua (eikä luultavasti tämän blogin lukijoitakaan) pätkääkään. Sori.
   2. Tämänkaltaiset kommentit poistetaan jatkossa välittömästi. Tämän jätän nähtäville ihan vain jotta kaikki voivat nähdä millaista idarisekoilua se on eivätkä siten hämmästy seuraavien kommenttien poistoja.
   3. Munajutut tulevat vain jatkumaan. Takuuvarmasti. Ei ole munajuttujen voittanutta!

    

   Ja nyt, ole ystävällinen ja poistu hiljaa takavasemmalle. Meitä ei oikeasti jaksa kiinnostaa.

    

   1. Mistä asennosta pidät eniten?

  2. Anna Blue Eyes
   17.11.2014, 17:58

   Jos joku puhuu ’lutkista’ tai muita toisten seksuaalisuutta halventavia juttuja avoimesti netissä, niin pidän sitä aika idioottina. En nyt sentään yhtä idioottina kuin niitä tyyppejä, jotka esim. harrastavat sellaista tosielämässäkin kadullakin, mutta aika vastenmielisinä idiootteina kumminkin.

   1. Mun seurassa saat vapaasti sanoa lutkaksi muita, enkä pidä sua yhtään idioottina. Eikö olisi aika jees? 🙂

    1. Banaanisplit
     17.11.2014, 19:32

     Et siis pane pahaksesi, jos joku paukauttaa juuri sinulle päin naamaa, että mitäs lutka tänään hommailet?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *