Sierra Madren aarre, tai: Intiimialueille uudet nimet

leffa.jpg

Viikonlopun leffavalinnat? Ei, vaan uudet nimet intiimialueillenne.

Sunnuntaisin aivotoiminta on nollilla ja mitä hölmöimmät jutut naurattavat. Esimerkiksi listat elokuvista, joiden nimet kelpaisivat lempinimiksi itse kunkin genitaaleille.

Sinkkuelämää -sarjassa Charlotte ja Trey nimesivät sukuelimensä kyetäkseen käsittelemään seksielämänsä ongelmia. Itselläni ei ole ollut koskaan tarvetta kehittää vaginalleni mitään erityistä lempinimeä (huolimatta siitä, että kivoista sanoista on armaassa kielessämme huutava pula), mutta BuzzFeedin lista sai minut melkein muuttamaan mieleni. Sin City! Pan’s Labyrinth! Sierra Madren aarre!

Jumalauta, Sierra Madren aarre!

Enemmän naisnäkökulmaa edustava The Frisky teki tasapuolisuuden nimissä oman listansa leffoista, joista olisi penikselle nimeksi. Taidanpa painaa mieleeni pari parasta ja ottaa ne käyttöön mitä pikimmiten. Mitäköhän mies tuumaa, jos ensi kerralla petipuuhissa törkeyksiä puhuessa kutsun tämän privaattiosia nimellä Deep Impact? Tai Free Willy?

Pakkohan tätä on kokeilla!

Kommentit (3)
  1. Hehaa, piukat paikat ja hard candy…nyt nauran ja pahasti. Uusi harrastus, elokuvien nimien seuraaminen 😉

  2. Holiday, niinpä! Tuon parempaa ei ole eikä tule.

    Siitä huolimatta en voinut olla huvittelematta selaamalla omaa leffakokoelmaani ja poimimalla sieltä lisää nimiä… Miten ois Piukat paikat? Moulin Rouge? Love Actually? Ja miehelle The Dark Knight tai Hard Candy?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *