Sokkotreffeistä, tai: Rakkauden etsimistä pussi päässä

Oletko koskaan käynyt sokkotreffeillä? Minä en, enkä tunne ketään muutakaan joka olisi. Jos kuitenkin mieli tekisi, elämäsi tilaisuus on nyt tarjolla: Nyt-liite etsii nimittäin sokkotreffikandidaatteja.

“Aiomme nimittäin Nytissä järjestää kerralla mahdollisimman monet sokkotreffit. Polkaisemme pystyyn seikkailun, jonka pääpalkintona on maailman paras asia, rakkaus.”

nytliite.jpg

Sokkotreffien konsepti on jotenkin vähän omituinen. Olen myös pitänyt sitä aina aika epärealistisena – ai että kaverini tajuaisi yhtäkkiä omaavansa kaverin, jota minä en entuudestaan tunne, ja jonka kanssa sopisin ihan varmasti tosi hyvin yhteen? (Ja ei, “Te molemmat ootte sinkkuja ja epätoivoisia!” ei vielä varsinaisesti lupaa suurta yhteensopivuutta. Kutsukaa krantuksi, mutta minulla olisi pari muutakin kriteeriä potentiaaliselle treffikumppanille.) Ja sitten istuisimmekin jo ravintolassa ja koettaisimme epätoivoisesti keksiä jotakin sanottavaa toisillemme? Puhuisimme vaikka säästä?

Sehän olisi vähän kuin rakkauden etsimistä pussi päässä. Sen kuuluisan säkissä olevan sian ostamista!

Toisaalta ehkä juuri tämän ajatuksen outouden vuoksi konsepti oikeastaan kiinnostaa minua. Ehkä kyseessä on minun versioni extreme-urheilusta: en ikipäivänä lähtisi kiipeilemään jäätikölle, mutta voisin hyvinkin kokeilla onneani jonkin satunnaisen, ystävän suositteleman miehen kanssa. Jemina, ihmissuhteiden Veikka Gustafsson! Muistankin viime keväänä säpinännälkäisenä kyselleeni ystäviltäni pariinkin otteeseen, että eikö joku järkkäisi mulle sokkotreffit. Vastauksena sain lähinnä hölmistyneitä katseita. Ehkä moinen ei vain kertakaikkiaan ole tapana tällä mantereella.

Sokkotreffit jäivät siis tältä tytöltä kokematta, ja veikkaan ettei kovin moni muukaan ole sellaisilla käynyt. Paitsi ehkä juuri lehden järjestämänä – muistan esimerkiksi Cityn järjestäneen sokkotreffejä jo vuosia sitten. (Vuosi oli ysiysi, ja tsäänssejään kokeili jopa Tukiaisen Johannakin. Rakkautta ei niiltä treffeiltä kyllä tainnut löytyä, vaikka seksiä ehkä “vähän” olikin.) No, nyt on onneksi tämäkin perinne herätetty eloon, ja meidänkin sukupolvellemme tarjoutuu tilaisuus kokeilla kepillä tuntematonta jäätä.

Kiinnostuitko? Tarkemmat ohjeet löytyvät Nyt:in nettisivuilta. Ei siis muuta kuin pussi päähän ja menoksi!
 

Lähtisitkö sinä sokkotreffeille? Jos olet sellaisilla käynyt, kerro ihmeessä kokemuksistasi!

 

Kuvat: nyt.fi, collegehumor.com

Kommentit (5)
  1. Kiisa, minäkin lähtisin varmaan mieluummin kavereiden kuin vaikkapa lehden järkkäämille sokkotreffeille. Jotenkin sitä luottaisi kavereiden makuun enemmän kuin tuntemattoman, jonkin vähän puolihuolimattomasti täytetyn kaavakkeen perusteella jengiä parittavan tahon. (Esim. lehden.) Toisaalta tuntemattomilta puuttuisivat tietyt ennakkoluulot, joten mikä ettei tulos saattaisi olla vielä jännittävämpi… Harmillista, etteivät kaverit ole keksinneet sulle yhtään potentiaalista paria, ja ettet pääse Nyt-treffeillekään. Nyt äkkiä painostamaan kavereita ihan uudella voimalla, että sokkotreffikumppania tänne ja äkkiä!

    Vierailija, harvinaista, että olet sekä käynyt että järkännyt! Hienoa! Ja olen samaa mieltä siitä, että elämänkumppania ei tarvitsekaan löytää – juuri tuo tuttavapiirin laajentuminen on jo itsessään hyvä juttu, ja kun siihen vielä lisää säpinän, niin kyseessä on win-win situation. Kilistetään siis sille, ja tälle: Lisää deittejä ja heti!

  2. Olen sekä käynyt itse että järkännyt kaverille. Kumpikaan juttu ei kantanut pidemmän päälle mutta saatiinpahan illaksi pariksi säpinää ja mukavaa seuraa, oli siis kivaa eikä kovinkaan vaivaannuttavaa vaikka ihan vain kahvilassa käytiinkin. Ja laajeni tuttavapiiri 🙂 Lähtisin uudelleenkin! Treffit otetaan ehkä Suomessa liian vakavasti, tarkoituksenahan on mennä viettämään yhdessä mukavaa aikaa ja tutustumaan, ei kaikista treffeistä tarvi sen kummepaa sukeutuakaan. Lisään deittejä sanon minä! Ja heti! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *