Turvaseksistä III, tai: Just do it

Vastuullisen naimisen kirkossa kajahtaa taas. Tällä viikolla ajattelin jakaa kanssanne seuraavat helmet:

1. Satuolennotkin sen tietää.

Kortsu on kiva asia. Yksisarvinenkin vetää sellaisen päähän aina radalle lähtiessään.

safe-sex-always.jpg

2. Brändikondomit.

Jostain syystä kortuihin printattuna monet tutut sloganit kuulostavat yhtäkkiä tosi härskeiltä. Kyse on läppäsaitista, mutta on oikeastaan ihme etteivät firmat ole jo alkaneet duunata näitä. Brändiuskolliselle kelpaisi, ja baarissakin voisi irrota – hei beibi, just do it.

nike.jpg

kfc.jpg

3.Tumputtaminen on turvallista – ja terveellistä.

Itsetyydytys ei aiheuta ikäviä tauteja, ja sen on myös todettu olevan terveellistä. Erityisesti ikääntyvien naisten kannattaa harrastaa sooloseksiä, sillä se saattaa tuoda avun moniin vaivoihin. Nyt siis kaikki masturboimaan, lääkäri määrää!

Sama artikkeli kertoo muuten yhdysvaltalaisen National Health and Social Life Surveyn tutkimuksesta käyneen ilmi, että ainoastaan 39 prosenttia amerikkalaisista naisista masturboi kyselyvuonna. Lienevätkö vain liian häveliäitä kertomaan totuuden, vai näinkö on? Jos se on totta, niin sääliksi käy jenkkinaisia!

 

Siinä kaikki tältä sunnuntailta. Jälleen kerran tajunnanräjäyttävää turvaseksiä kaikille, koko viikoksi!

Kommentit (2)
  1. Elina, en tiennytkään vaalikortsujen olevan nykykampanjoissa Se Juttu! Mutta näemmä näin on. Kondomi kohottaa vaali-intoa, raportoi Kymen Sanomatkin. Asian trendikkyydestä huolimatta en tiedä tahtoisinko tuntea demaria sisälläni, lauseen kummassakaan merkityksessä…

    aaaaa.jpg

  2. sosiaalidemokraattien vaalikortsut kyllä jätti vähän yhhh fiiliksen näppäryydessäänkin. tai tämä varmasti riippuu siitä, mitä puoluetta kannattaa. noh niin tai näin, niissä luki; ”tunne demari sisälläsi”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *