Turvaseksistä: Jessica Bielin hauskat ehkäisyvideot

Olen aina ollut snadisti pihkassa näyttelijä Jessica Bieliin, mutta ihailuni siirtyi juuri ns. nextille levelille: Biel on nimittäin yhdistänyt voimansa WomanCare Global -järjestön kanssa ja yhteistyön tuloksena syntynyt If You Don’t Tell Them, Then Who Will?-videokampanja on ihan silkkaa kultaa. Kampanjan videoilla pyritään paitsi levittämään asiallista tietoa seksistä ja ehkäisystä, myös edistämään avoimempaa ja rennompaa keskustelukulttuuria seksuaalisuuden suhteen. Videot ovat kaikki ihan hillittömän hauskoja – ja samalla täynnä täyttä asiaa.

Omia lemppareitani videoista ovat Jessica Bielin, Whitney Cummingsin ja Joy Bryantin yhteiset pätkät, joilla nämä ihanat naiset keskustelevat erilaisista ehkäisymuodoista. Juuri näin seksistä pitää puhua! 

https://www.youtube.com/embed/hMUBcMRtRk0?list=PLQIx7o6qQQHjr4Tu9XNPPmeS3ONTzsSTP” width=”560″>

Voi kun tällaista tavaraa tulisi telkkarista! Katsoisin sitä monta kautta putkeen enkä ikinä tahtoisi lopettaa! Jos sinäkin innostuit videoista, niitä löytyy lisää WomanCare Globalin sivuilta sekä YouTubesta. WCG:n saitilta löytyy myös paljon informaatiota seksistä ja ehkäisystä, joten suosittelen tutustumaan järjestöön tarkemmin.

Sillä Jessica Biel rakastaa vaginaasi!

 

PS. Olettehan jo kaikki muistaneet myös osallistua arvontaan, jossa kolme onnekasta voittaa lahjakortin Sincity.fi-erotiikkaliikkeeseen? Arvonta-aikaa on jäljellä vielä viikon verran ja osallistumisohjeet löytyvät täältä. Onnea matkaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *